Näin unta MATTI VANHASESTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juu-u!

Asuin vielä porukoilla ja mulla oli siellä yllätysbileet, joista en tiennyt ittekään. Mulla oli kavereina jotkut ihan oudot kaks tyttöä, jotka toivat joitakin miehiä sinne mun luo. Istuttiin mun pienessä huoneessa ringissä ja ryypättiin ja kuunneltiin musaa.

Serkkulikka vissiin muistaa, ehkä heikosti, millainen mun pieni huoneeni siellä yläkerrassa ol...

No, muut lähti pois, mutta mua alkoi väsyttää, sängyssä makas jo yks mies, mennyt netti-ihastus, jonka kanssa oisin halunnut pusutella. Se Karhean Komea, josta olen täälläkin kertonut. NO, MATTI VANHANEN tuli sänkyyn meidän väliin ja haluskin pussata mua!!!!! Mä sit kysyin MATILTA, että eikös hän ole kihloissa sen blondin kanssa ja sanoi, että juu, mutta ei se pussailua haittaa! Sit vaan änkes naamaansa mua kohti ja suikisti suutaan ja lipoi jo huuliaan!!!!!!! Siis hyi helvetti!Näinkö pitää olla miehenpuutteessa, että näkee MATTI VANHASESTA unta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siihen sit onneksi heräsin!

Avasin herättyäni luurin, ni oudosta numerosta oli tullut viesti, lähetetty eilen illalla puoli ysiltä: "Saanko tulla kylään?" Enpä piruuttanikaan nyt aamulla vastannut viestiin, olkoon kuka hyvänsä!

Ei mun diettailut ole pysyneet, en mä koskaan laihdu. Eilenkin illalla vedin ruisleipää juustolla ja kylmällä kaakaolla.

Nyt on ihan helvetinmoinen päänsärky, ku yritän urakoida yhtä kirjaa, nyt kolmena päivänä lukenut aina 100 sivua kirjaa, vielä ois reilu 100 sivua luettavana, opuksessa on reilut 500 sivua! Lähdenpä lukemaan.