Kirjoitin sinusta eilen tarinan koneella puhtaaksi. Aiheena oli tammikuinen kirjoittajaseuran aihe mistä tiedän asian päättyneeksi. Kirjoitin sinusta, kuinka tutustuimme, kuinka sinuun ihastuin ja kuinka teinitytön nuorella sydämelläni sinuun päätä pahkaa rakastuin. Tunsin taas nuo tunteet tarinaa kirjoittaessani.

Miksi sinä jätit minut kirjeellä? Miksi sinun piti lähettää se kouluun? Olisit lähettänyt sen kotiin, että olisin löytänyt sen vasta perjantaina, enkä alkuviikosta.

Vieläkin itken tuota kipua ja pahaa oloa. Miksi sinun piti sanoa, että hajoilemme molemmat tulevaisuudessa pitkän välimatkan takia? Miksi sinä jätit minut? Minä rakastin sinua!!!!

Muhun sattuu niin helvetin paljon ja itkettää, vaikka tapahtuneesta onkin jo 20 vuotta! Siltikin, mietin, miksi teit niin? Annoit minun rakastua itseesi ja sitten jätit minut. En voi ymmärtää. Muhun sattuu ja mulla on niin helvetin paha olla. SAATANA HELEVETTI VITTU PERKELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Millä mä saan tän pahan olon pois itsestäni????????????????????????????????????????????????????

20 vuotta ja siltikin tuntuu siltä, että kyseinen asia ois tapahtunut just tänään. Mä haluan päästä tästä jutusta eroon, en halua tuntea tätä kipua itsessäni, jota nyt tunnen. haluan, että itku loppuu jo. Helevetti, 20 vuotta ja tuntuu, että rintani on vereslihalla. Kuka tulis ja parantais minut?????? Mä en jaksa enää.