Sain pitkällisten pohdiskelujen jälkeen siivottua oman rakkaan kotini. JIHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! Hyvä minä! Matot hain pihalta hangesta sisälle vasta nelosen pressatentin jälkeen, vähä ennen seiskaa illalla. Kyllähän oli mukava tunne siinä vaiheessa! Eihän tuossa puuhassa mennytkään kuin kuusi tuntia, mutta mitäs sen väliä. Ihan kiva päivä ol eilinen. Frendien jälkeen tulin sitten makkariin jo lukeen kirjaa ja tais olla kello jotain ysin pintaan, kun aloin unille. Kyllä uni maistui sinne yhteen saakka. Sitten pyörin ja hoh hoilin sängyssä, vähän väliä kelloa tiiraten, vaan en noussut ylös. Sitten jossain vaiheessa uni tuli ja vei mennessään ja heräsin aamulla vähän ennen puolta ysiä ja voi, kuinka tuntuikin hyvältä herätä puhtaassa kodissa. No tottapa tuo olkkarin pöytä, eli miun pirtin/ruokapöytä on vielä ihan papereitten vallassa, sillä mulla on kirjeitten kirjoitusprojekti kesken, vielä pitäs raapustaa kolme kirjettä, ehkä ne ehdin tänään, tai sit en.

Käväsin jo pihalla, kun vein auton lämmitysjohdon parkkikselle ja auton johdon päähän. Saa nähä, lämmäyttääkö se mun autoni huomisaamuksi. Sit kävin postilaatikolla ja siellä oli 3 pakettia!!!!!!! Mulla oli suunnitelmissa jäädä ulos, että oisin viskellyt pihasta lunta tuonne alamäkeen, että autolla pääsis ulko-oven eteen, vaan niin tuo -25 asteen pakkanen puras, vaikka oli toppavaatteet päällä, että enpä sit jäänytkään vielä ulos.

Jaa, että mitäkö niistä paketeista ilmestyi???? Yksi oli Tanskasta ja siellä oli kaksi dvd-leffaa, The Hangover ja joku Sammy-sammakko-leffa, piirretty. Niissä on kyllä suomen kieliset tekstit ja paketissa ol vielä 8gb:n Kingston muistitikku. Enkä euron euroa maksanut tuosta paketista! Se on pisteillä kerätty, ku mulle tulee sähköpostiin mielipidetutkimuskyselyitä ja niistä saa aina 25-1000 pistettä/kysely ja sit pisteillä saa paneelikaupasta ostettua tuotteita. Tuo oli nyt eka ostos tän reilu neljän vuoden aikana, mitä mulla on kone ollut ja olen ollut tuossa kyselysysteemissä mukana. Sit lisäksi ol kaksi kirjapakettia, toisessa oli hep-kirja Regina Rask: Puhtaalta pöydältä(en ole aiemmin lukenut kyseisen naisen kirjoittamia kirjoja) ja toinen ol Laila Hirvisaaren: Minä, Katariina. Katariina-opus oli mulle pettymys! Olin ihaillut samaa kirjaa, mutta paksumpana versiona Keskisellä moneen otteeseen. Tämä opus oli kamalan ohut-sivuinen, Otavan painos, jossa ol liukas-paperinen kansipaperit. Keskisen kirjana se oli toisenlainen ja sellaiseksi luulin tämänkin. Niin voi kirjapainokset muuttua. No, sama tarinahan siinä on ja varmasti on helpompi lukea ohuempaa kirjaa, mutta siltikin, pettymys, mikä pettymys. Vielä pitäs tulla huutonetin kirjana Sokerisiskot-pokkari, toivottavasti tulee huomenna. Joopati joo.