Sain tän päivän postin mutkassa toivekirjani huutonetistä! Åsa Larssonin Sudentaival tuli luokseni!!!!! Miten mahottoman onnellinen mie oonkaan siitä, että saan nyt lukea naisen kirjasarjan oikeassa järjestyksessä, kun tämä kakkoskirja tupsahti luokseni. Syksyllä kun luin Aurinkomyrsky-kirjan, niin ihastuin kerrontaan. Siitä etiäpäin sitten sain bc-kirjoina ne seuraavat kirjat, vaan tämä kakkonen jäi  uupumaan. No nyt se miulla sitten vihdoinkin on ja hieno pokkari onkin, vuodelta 2010 ja melkein lukemattoman näköinen. Kyllä taas hymy on herkässä!!!!!!

Ihmetellä täytyy näitä mun mielenliikutuksia, että kun lauantaina olin niin kaivon pohjalla ja nyt olen kuin taivaissa!!!!

Ei ole ollut mitään rehvejä, eikä ole tiedossa tällä viikolla. Laitettiin viestittelykin hetkeksi tauolle, viikonloppuna vaihdettiin useat viestit, kun oltiin linjoilla yhtäaikaa. Kyllä hän minua kiehtoo, sitä en kiellä, mutta kattellaan nyt ihan rauhassa. Ei ole kuvioissa vielä mitään romantiikkaa, mutta kivaa on tietää hänen etuinimensä. On mulla muutama muukin ehdokas tuolla mesen puolella, mutta mitään ystävyyttä enempää ei ole kuvioissa. On vain kivaa vaihdella kuulumisia aina silloin tällöin, kun sattuu oleen mesessä samaan aikaan. Mulla kun ei ole nuita naispuolisia ystäviä, ni on sitten sentään muutama miespuolinen kaveri, jotka kyselee aina välillä kuulumisia. Ja juu, kyllä mie välleen tunnen ihastumista, jos pidempään jonkun kanssa kirjoittelee ja ajattelen, että oispas ihanaa olla just sen miehen kanssa oikeasti iltaa viettämässä, mut sit se tunne menee ohitse. EN OLE RAKASTUNUT KEHENKÄÄN JUST NYT!!!!!!!

Voi että, mun pitäs siivota torstaita varten, kun ihana serkkulikka tulee kylään. Eihän se ois, ku mattojen imurointi, matot pihalle lumihankeen, lattioiden pesu ja avot, mut miult se ei käy ihan niin yksinkertaisesti. Olen hidas sytytteinen siivooja, tarvitsen AIKAAAAAAA!!!!! Se alkaa pölyjen pyyhkimisellä, sitten istutaan ja ihaillaan aikaan saannosta, kun kotona jo alkaa tuoksua raikkaasti. Sit otetaan imuri eteisen kaapista, istutaan, sit vaivalloisesti ylös ja imuri kauniiseen käteen ja vipstaakkeli pistokkeeseen, polokastaan imuri käyntiin ja aletaan imuroimaan mattoja, sit matot pihalle ja taas vähä istutaan, sit imuroidaan lattiat, sit haetaan lattiamoppilasta mikä lie ja kastellaan se ja aletaan vapaa tila lattiasta lenkuttaa lastasysteemillä, makkarissa koukitaan pahamoinen sängynalusta lastalla, sit huokastaan, että JES, se on taas puhdas ja pölytön, vetästään loputkin lattioista ja viedähän kepakko veskiin, putsataan ja laitetaan kuivuun renttuosuus. Sit vähä situskellaan, ehkä kirjaa lukien ja vasta iltamyöhällä matot sisälle raikkaina, kylminä ja tuulettuneina. Jeps! nyt sen tein jo ajatuksen tasolla, hyvä minä! Ehkä se vielä toteutuu tässä tänään, tai sitten huomenna. Saattaisin vaikka tänään aloittaa ja jatkaa loppuun huomenna. Torstaina täytyy käydä kaupoilla. Juu, kyllä mie hyvin kerkeen, vaikken tänään hätiköikään. Nautin nyt tästä ihanasta pakkaspäivästä -23. Aamuyöllä oli -21, ku olin kahden aikaan hereillä. Ihanaa, aurinko vähä pilkistelee pakkashuurteisten puiden takaa tänne makkarin seinään tuosta ikkunasta.