Joo, eilen illalla söin ja oksensin vuorotellen ja itkee vollotin silimät punaiseksi. Sit nappasin rauhoittavan ja kattelin Putous-ohjelman ja sen jälkeen unille. Nukuin 11 tuntia, ihanaa! Pakkasta ol aamulla -18,7, jotenka eipä huvittanut lähtee lenkille. Koko päivän ollut vain kotona. Kokkasin, luin, pesin koneellisen vuodevaatteita, kattelin hiihtoja töllöstä, nukuin pienet päikkärit, taas luin, tulin tulosteleen lappusia huomisia paperinvientijuttuja varten, täyttelin hakemukset valmiiksi, laitoin reissukansioni(punainen nalle puh-kansio, jossa kuletan aina virastoihin vietäviä lappuja mukana), valmiiksi, join toisen mukillisen sumppia(mikrotettu mukillinen) ja nyt olen tässä. Iltamyöhällä ratkeaa, saanko huutonetistä yhden haluamani kirjan, jänskättää

Ai niin, ku mulla on se rehviprofiili auki, ni perjantaina sain yhdeltä mieheltä kahville pyyntökutsun. Tänä aamuna sitten laitoin miehelle vastarin ja nyt ollaan muutama viesti laiteltu. Hän on kuulemma kiinnostunut minusta, mutta mä vielä tunnustelen asiaa. Kattelen, miltä tuntuu. Ihan siksi avasin vuoden vaihteen jälkeen tuon treffiprofiilin, sillä nuista luurimiehistä kun ei ole mihinkään, soittavat aina silloin, kun itte lystäävät, eivätkä huomioi mua lainkaan Naisena! Perkele, että sellainen vituttaa! Ja ristus vieköön mä en vastaa enää yhteenkään tuntemattoman numeron soittoon, katkasen heti! Mulla alkoi vihellellä nyt uudet tuulet hitto soikoon!

Että tällainen sunnuntai, en ole ihan vielä tappamassa itteeni, vaikka ihan helevetin synkkää ol eilen alkuillasta, ku kotiuduin. Ja tiedoksi vaan täällä blogissakävijöille, eilenkin ollut 36 käyntiä!!!! Minä en aio vastaisuudessakaan sensuroida kirjoittamaani. Tämä on mun purkautumisväyläni ja jos ei kirjoitukset kiinnosta, ei ole pakko tulla kyttäämään mun blogiini! Minusta ei hienohelmaa saa tekemälläkään! Kirjoitan ihan niin paljon sontaa tänne blogiini, ku itteeni huvittaa ja jos haluan kirjoittaa, että elämäni on paskaa ja ois paree lähtee tästä elämästä, ni se on silloin taivahan tosi!

Huh huh!