Täällä taasen vietän helkutin aikaista aamua. En ole saanut unta enää puoli kahden jälkeen.

Eilen tuli käytyä "keskikaupassa", kun pit saada vihdoinkin uusi päiväkirja täksi vuodeksi, sillä enhän mä voi elää ilman OIKEAA päiväkirjaa! Ei mulla mennyt joulurahoja vasta kuin puolet, ei vaan huvittanut törsätä, vaikka ois pitänyt ostaa jo koneeseen musteet, vaan jätinpä vielä ostamatta. Saa nähä, kuinka onnistuu lappujen tulostaminen, kun pittää taasen tehä se toimeentulotukihakemus tällä viikolla.

Iltapäivällä sitten laitoin rentoutukseksi töllöön Veijarit-leffan, se tosin ei näy, mutta äänet kuuluu(veljen polttama leffa), joten kuuntelin sen sitten, niinkuin radioista oisin kuunnellut kuunnelmaa. Sai ainakin käyttää omaa mielikuvitustaan, eikä tarvinnut nähä sitä oksettavaa Mikko Leppilampea. hyi, mä inhoon sitä, ku se tuo niin mieleen mun eksän(vuodelta 2001) hyi yökkö!

Leffakuuntelun jälkeen VIHDOINKIN otin bc-vihkon esille ja aloin listata kirjojani. Niitä kertyikin komeet 280 kpl! Tänä aamuna lisäsin vielä kski kirjaa listaan, ni nyt pitää sit rekata bc-sivuille peräti 282 kirjaa. Jätin listaamatta vielä lastenkirjat. En vaan yskinkertaisesti JAKSANUT kirjoittaa niitä. Tuohonkin hommaan multa men eilen vajaasta kolmesta vähä yli puoli kymppiin, katsoin kyllä Kauniit ja rohkeat ja Frendit ja pidin viilin mittaisen paussin neljän jälkeen. Nyt onkin sitten käsi kipee listauksesta ja selkääkin särkee eriskummalliset asennot eilisillalta. Olen kyllä ylpeä itsestäni, että sain kirjani vihdoinkin listattua! Näin ollen mulla on 387 kirjaa, joista yli 50 kipaletta on maailmalla. Lisänä tietty ne reilu 80bc-kirjaa, jotak odottaa kirjahyllyssäni lukemista. Mut eihän niitä kyllä niin paljoa enää ole, kun luettuja bc-kirjoja on jo laatikossa, niitä en ole laskenut. Että huh huh sentään!

Toinen bisnesjuttu mulla ois se, että etsiä vhs-kasettikaapista ne kasetit, joissa on muumilaakson tarinoita ja tuoda ne töllön tykö veljenpoikien visiittejä silmällä pitäen. Ehkä senkin homman saan tässä joku päivä tehtyä. Kivaa, kun on tällaisia pieniä bisneksiä. Pysyy mieli virkeenä, kun ei aina jaksa lukee kirjaa, tai kutoa sukkia. Onhan mulla nytkin tulollaan tädille ihanan keltaiset villasukat, hänellä on synttärit parin viikon kuluttua ja meinasin, että kerkeen saada ne siksi valmiiksi, että saan ne hälle postittaa.

Taidanpa lähteä sinne bc-sivustolle katsomaan, mitä kivaa sieltä tänään löytyy näin aamutuimaan. Heippa ja mukavaa päivää Sinulle!!!