Keskiviikon kyläreissun jälkeen mulla on ollut selkä kamalan kipeenä, ei pysty kovin kauaa istuun, ku ylösnousu tekee tuskaa. Sit pitää taivuttaa selkää taaksepäin niin paljon, että tuska helpottaa, en pääse kunnolla käveleenkään. Tosi paskamaista! En ole edes kaatunut missään, en tiedä, mistä niin kipeytyi, ottiko sit niin kylmää silloin hujupäivänä, sillä mä en ole aloittanut toppahousukautta, en vieläkään, vaikka ois pitänyt. Sit yks syy ol se, että kun auto on sen hupun alla ja joutuu kyykkimään niitä renksuja(6kpl) auton alle, että siinä kykkiessä ois sattunut, mutta kun en ainakaan siellä auton luona huomannut mitään kipua. Sit vasta sattui ekan kerran selkään, ku olin istunut kotona hetken koneella ja luuri alkoi soida olkkarin puolella, enkä tahtonut päästä tuolista ylös, enkä käveleen.

Aamulla ku heräsin kuudelta ja menin kaivaan laatikkoa, jossa lääkkeet on, ni löysin kesältä jääneen toisen rasian burana 600:sta, siellä oli peräti kaksi täyttä lätkää lääkkeitä ja sit löysin aspirin-paketin jossa ol lääkkeitä. Kyllä mä nyt viikonlopun yli pärjään niillä, ku otan vain yöksi lääkkeen, että saan nukuttua. Mietin, että joskos maanantaina soittais aikaa lääkäriin, ni sain lisää lääkkeitä, en tiedä vielä, saa nähä. Toivon ja rukoilen, että tämä kipu menee ohitse ilman lekurissa käyntiä.

Näin mulla menee loppiainen, ihan kotona vaan. Lumityötkin on tekemättä, melkein metri lunta pihassa, ei jaksa kiinnostaa.