kotikissa.vuodatus.net/blog/archive

Täältä blogista nappasin haasteen. Olin nimittäin kommentoinut kotikissan blogitekstiä viidenneksi viimeisimmän tekstin loppuun. Elikkäs, mitäs ostaisin, jos ei olisi huolta rahasta??? Kotikissan blogista hänen listansa luettuani olen melkeistä samoilla linjoilla.

1. Omakotitalo järven rannalta jostain ihanan ihanan rauhalliselta paikalta. Haluan päästä asumaan omakotitaloon, jossa ei olisi ihan lähellä naapureita. Olen NIIN vietävän kyllästynyt seinän takana meluaviin naapurin muksuihin! Talossa olisi kodinhoitohuone, iso keittiö, kirjastohuone, jossa ois ihanan iso kirjahyllystö, jonne mahtuis kaikki mun kirjat ja vähä lisääkin. Kirjastohuoneessa olisi myös tilaa mun käsityönurkalle ja askartelua varten olisi ihanan iso pöytä. Sit olisi leffahuone yhdistettynä takkahuoneeseen, siellä olisi tilaa kunnon screenille, vai mikä se nyt onkaan, hyllyt leffoille, ihanan iso sohva ja sohvatuolit, joista ois ihana kattella leffoja ja takassa rätisis valkea aina iltaisin. Ois ihanan iso vaatehuone, iso makuuhuone ja muutama ylimääräinenkin makuuhuone tulevia, mahdollisia lapsia varten ja tietenkin vessa, kylppäri, sauna ja uima-allas ja poreallas ja autotallit autoille ja pihassa ois grillikota kaikkine tykötarpeineen.

2. Uusi auto juu, se olis niin hienoa ajella ihanalla uudella, punaisella farmarimallisella autolla, jossa olisi oikein kunnolla tilaa! Eikä tartteis pelätä, että milloin auto ei menekään katsastuksesta läpi.

3. Uusi ja ehompi tietokone, luultavammin läppäri,jonka sais tarvittaessa ottaa mukaan, jos lähtee jonnekin reissuun. oh hoijaa, miehän reissaankin niin helevetin paljon, mutta koskaan ei tiedä.

4. Uusi ja monitoiminen kamera,jolla sais kuvata kaikkia pikkusia juttuja pikkutarkasti ja joka toimisi, kuin unelma. Mulla on nyt niin paska kamera, pattereilla käyvä ja se vilikuttaa vähän väliä, että patterit on lopussa, vaikka justaan on laittanut uudet patterit! Sellainen kamera, jolla sais ihanan selviä ja tarkkoja ja hyviä kuvia ja siinä sais mieluusti olla iso muistikortti ja videotoimintokin, että sais samalla otettua videojuttuja.

5. Kesämökki lapista, jonne pääsisi aina lomilla viettämään rentouttavaa lomaa.

 

Eiköhän ne toiveet ole siinä. Nyt minä haastan sinut, tämän kirjoituksen lukijan tekemään oman toivelistasi omaan blogiisi. Tervetuloa unelmahaasteeseen!