Tässäpä tunteroinen sitten lukemani kirja, bc-kirja, kuinkas muutenkaan. Sain tämän 2.9.2012 ja nyt vasta tuli sellainen  pakkorakonen, että pit saada hiukan jotain hauskaa luettavaa ja tämäpä löytyi hyllystä. WS Bookwell Oy, Porvoo 2007, 199 sivua.

Takakansiteksti:

Kristian Pesonen on Juoppohullun päiväkirjoista tuttu idioottimainen läskivuori. Mutta miten Kristianista tuli Kristian? Millainen lapsuus ja nuoruus on takana aivonsa tunkiolle dokanneella itkupillillä?

Kirjassa pikku- Kristian sinnittelee läpi hykerryttävän absurdin lapsuuden despoottimaisen isukkinsa varjossa, temmeltää finnilärvisenä teininä pitkin kylänraittia ja kasvaa siinä sivussa jonkinmoiseksi miehenaluksi...

Tarina kertoo varsin toisenlaisesta Kristianista, erikoisesta lapsuudesta ja viattomista nuoruusvuosista.

Luvassa on järjetöntä toimintaa ja perseenreväyttävän hauskoja tilanteita Vuorisen taattuun tyyliin, mutta myös nuoruudenmuistoja, suurella rakkaudella.

Jänskän huvittavan hauskan hellyttävän avartava lukuelämys. Loppu hyvin.

Tuli mieleeni ihan eka discoreissu, vaikkei meno ollutkaan silloin yhtä mahdotonta, kuin Kristianilla, mutta kuitenkin, teiniaikamuisteluihin mentiin. Osallistuin tällä louhintahaasteeseen, sillä niin kauan tämä ol miun kirjahyllyssäni ja jääpi nyt odottelemaan otollisimpia vapautusaikoja.

Tämän jälkeen alan selättämään aakkoshaasteen viimeistä, eli U-kirjainta. Uhuuuuuu, kukahan mahtaa olla kirjailija tuon takana????? Enpäs kerrokaan!

Tänään pit lähtee vähä shoppaileen, mutta oli aamulla melkein -15 astetta pakkasta, niin jäinpä sitten vielä kotiin. yhdentoista jälkeen soitin tädilleni, hänellä ol tänään synttärit, 65 vee ja miul vielä lahja odottaa postittamista. Kerroin, että postia on luvassa, vaikka hän on nimenomaan kieltänyt minua hankkimasta hänelle mitään lahjoja. No, jotain pientä kuitenkin. Puhelu kesti reilun tunnin! Huh huh! Kyllä sen jälkeen maistui kaksi mukillista suhveeta. Maistuis kyllä nytkii, mut en mie keitä, ettei mee yöunet, kyllä jämpti on näin. Teetä vois keittää ja rouskutella parit näkkärit, jääkaappi meleko tyhyjä. No, huomenna kaupoille sitten.