Jos vaikkasta kuulumisia kirjoittaisin vaihteeksi. Just söin tässä ruispalat, joissa päällä rasvaa ja banaania, oi että ne sopii niin hyvin yhteen: ruispalat ja banaani, slurps! Nuorin velipoitsu kun jätti toisen tuomistaan banaaneista tänne. Mulla oli lauantaina veljenpoika leikkimässä kolme tuntia ja meillä oli oikein mukavaa. Katsottiin joulupiirrettyjä dvd:ltä ja ku siinä tuli joulupukki, ni sanoin poitsulle, että mä en tiedä, tuleeko mulle tänne joulupukkia, ni poitsu tokas: No tulee tietysti! Voi että mua alkoi naurattaan. Sit sanoin, että jos se tuleekin mummulaan, eikä tänne. Toinen juttu ol, ku oltiin mun sängyllä ja olin leväyttänyt pussillisen pehmoleluja, että poitsu saa leikkiä ja keksiä niille nimiä, ni aloin jutella poitsulle, että mulla on ollut lemmikkieläinkuume, että ensin halusin kissaa ja sitten koiraa, ni poitsu tokas: no sulle pitää ostaa sellainen pehmolelu. Ei mulla kyllä oikeesti ole edes kissapehmolelua. Mä juttelin oikeista eläimistä, ni poitsu 4vee jutteli pehmoleluista hih hih Pelattiin myös labyrinttipeliä, jonka poitsu toi mukanaan, mä leivoin pikaisia keksipipareita: leikkasin vain piparilevyt paloiksi ja paistoin. Nopsaan meni tunnit ja veli tuli hakeen poitsua toisen poikansa kanssa ja välipalaksi veljellä oli ne kaksi banaania, joista toista poitsu ei syönykään, kun ol jo syönyt keksejä ja kaakaota. Lähtivät sitten katsomaan lätkämatsia, ku olivat jotain puolisen tuntia olleet mun luona. Sit pääsin rauhoittumaan.

Eilen en tehnyt paljoa mitään, kudoin lahjasukkiin kumpaankin 30 kerrosta ja nyt olen siis jo tekemässä sukkaosaa ja kantapohja on selätetty. Sit tein pikaviinereitä torttutaikinasta: taikinalevyt neljään kapeeseen osaan, voitelu kananmunalla, pinnalle raesokeria ja hilloa päälle pikkasen ja paisto 225 noin vartti. Sinä aikana äitee ehti soittaa mulle ja juteltiin vähä aatosta, että silloin meen heille, että vanhin veli menee jo aatonaattona ja aattona tulee joulupukki Kerroin äiteelle, että teen joululimpun ja rieskaa, mutta en sanonut, että teen myös pullaa ja torttuja hänelle, en vielä puhelun aikana tiennyt tortuista enkä pullasta, tuli vain jälkeenpäin mieleen. Äitee ku alkoi puhua, että tekee lanttulaatikonkin itse ja mä sanoin hänelle, että sehän pit ostaa kaupasta valmiina, ettei ois niin paljoo itsetehtävää, ku on kinkku, porkkanalaatikko ja perunalaatikko ja vielä muksuille vissiin tavallinen muussi, lihakastike.....huh huh.

Tiinalle tiedoitus: Sun kannattais lisätä tää mun blogi suosikit-listalle. Mulla ainakin tässä näytössä vasemmessa yläkulmassa on tähti ja Suosikit, sitä kun klikkaa, ni pääsee lisään minkä tahansa osoitteen sinne. Ei tartteis aina muistaa osoitetta, helpottais kummasti tänne blogiin tuloa

Viime yö meni valvoskellessa, sillä latasin koneelle yhtä leffaa, että sais katsottua sen niin, ettei pätkis. Olin valveilla kahdeltatoista, puoli kolmelta. No, lataus loppui vähä yli kolme ja sain VIHDOIN koneen kii. No, vielä en ole ehtinyt katsoa leffoja, joita on nyt kolme koneellani. Ennen kasia tuli tekstari ja se ol omahoitajalta. Pyyti mua luokseen jo varttia vaille 11, että ol tullut peruutusaika. En ois millään jaksanut herätä, mut pakkohan se ol. vastasin hänelle, että tulen silloin ja eiku Toljanetria katsomaan, sit uutiset( Kiinan Km Jol Il on kuollut sydänkohtaukseen, oh hoh hoh! ).

Kääks, tunnin päästä pitää olla polilla! Siis siellä psyk.polilla! Viime kuussa ollut viimekertainen aika, joten jänskättää! Sit on käytävä kaupoilla, että pääsee tekeen limppua ja rieskaa.

Niin, siitä Miehestä. Ei me mitään sovittu, että milloin soittaa uudelleen, mut sanoin, ettei pitäis niin pitkää taukoa, mutis jotain, että soittaa lomallaan ja puhuihan hän, että tulis lomallaan käymään ja kyseli mun lahjatoiveita, ku tuli puhe joululahjoista. toivoin vain yhtä asiaa: pörrösukkia, mä ku niin tykkään niistä. Taivas näkee ja tietää, mitä tulee vielä tänä vuonna tapahtumaan. Olipas tuokin sanonta!

Tänään tulee mun lempileffa: Pretty Woman.

Pretty Woman

Wikipedia
 
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pretty Woman
Elokuvan juliste
Elokuvan juliste
Ohjaaja Garry Marshall
Käsikirjoittaja J.F. Lawton
Tuottaja Laura Ziskin
Walter von Huene
Arnon Milchan
Steven Reuther
Gary W. Goldstein
Säveltäjä James Newton Howard
Kuvaaja Charles Minsky
Leikkaaja Pricsilla Nedd-Friendly
Raja Gosnell
Pääosat Richard Gere
Julia Roberts
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Touchstone Pictures
Ensi-ilta Flag of the United States.svg 23. maaliskuuta 1990
Flag of Finland.svg 29. kesäkuuta 1990
Kesto teatteriversio
119 min
ohjaajan versio
125 min
Alkuperäiskieli englanti
Ikäraja Suomessa K-12
Budjetti 14 000 000 $ (arvio)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
Allrovi

Pretty Woman on vuonna 1990 ensi-iltansa saanut romanttinen komedia, jonka ohjasi Garry Marshall. Elokuvan miespääosassa on Richard Gere ja naispääosassa läpimurtoroolissaan Julia Roberts. Elokuva kertoo nykyajan tuhkimotarinan prostituoidusta ja rikkaasta liikemiehestä. Julia Roberts sai roolistaan Oscar-ehdokkuuden. Elokuva menestyi kassaluukuilla loistavasti ja onkin nykyään yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista romanttisista komedioista.kenen mukaan?

Näyttelijät

 Richard Gere  ... Edward Lewis  
 Julia Roberts  ... Vivian Ward  
 Ralph Bellamy  ... James Morse  
 John David Carson  ... Mark Roth  
 Laura San Giacomo  ... Kit De Luca  
 Alex Hyde-White  ... David Morse  
 Amy Yasbeck  ... Elizabeth Stuckey  
 Elinor Donahue  ... Bridget  
 Hector Elizondo  ... Barnard "Barney" Thompson  
 Judith Baldwin  ... Susan  

Pretty woman biisi:

Tällä lähtee viikko hyvin käyntiin. Mukavaa jouluviikkoa sinulle, kuka sitten oletkin.