Aamuni alkoi jo puoli viideltä, kun katsoin ensimmäisen kerran kelloa. Pyörin reilu parikymmentä minsaa sängyssä ja nousin ylös. En vain malttanut nukkua enempää. Eilen tapahtui niin outoja asioita! Enstään mulla oli ahdistusta ja paniikkia eilen, kun ois pitänyt lähteä reissun päälle, sit kun annoin itselleni luvan jäädä kotiin, tuli itku ja sitähän piisasi. Olin melkein koko päivän koneella, kun en pystynyt muutakaan tekemään, yritin vain putsata ajatukset mielestäni. Kun kävin seiskalta sähköpostissa, oli tullut meili osoitteesta, jota en uskonut enää koskaan näkeväni. Se ol Häneltä, jota olen odottanut luokseni jo kesästä 2010 lähtien. Viime puhelustamme ol jo pari kuukautta ja nyt hän kirjoitti minulle ihanan meilin! Sydämeni suli siihen paikkaan ja aloin itkien kirjoittaa hänelle pientä viestiä takaisin. Lähetyksen jälkeen odotin ja odotin, kunnes puoli kympiltä odotukseni palkittiin ja Hän soitti minulle! IHANAAAAAAAA!!!!!!!! Ois tehnyt mieli alkaa itkeä, huutaa ja nauraa ja laulaa het siinä paikassa, kun hän sanoi nimensä minulle. Siis voi jestas sentään, millainen vaikutus yhden miehen meilillä ja vielä puhelulla on minuun!

En voi uskoa todeksi tätä tunnetta, joka mulla on sydämessäni, tämä vaan tuntuu niin uskomattoman ihanalle! Aamutuimaan kudoin jo sukkien varsiin kumpaankin 20 kerrosta ja seuraavaksi saan jo alkaa tehä kantalappuja. Kuuntelin samalla muutaman panhuilulevyn. Seiskan jälkeen aukasin töllön ja aloin odottaa joulukalenterin alkua, sehän tulikin sitten puoli kasin jälkeen, ihana Tonttu Toljanteri ja tuhmaikä ja jakson nimenä äkäampiainen.

Tänään täytyy käydä kaupoilla, postittaan pari pakettia ja apteekissa ja ehkäpä Tiimarissa, saa nyt nähä sitten. Että sellaista.

Mukavaa joulukuun alkua lukijoilleni, jos heitä vielä on.