Eipä tarvinnut eilen kattella SingleMan, eikä Hellyyden ehdoilla-leffoja. Edellä mainittu näkyi vain 3:36 minuuttia ja toinen ei näkynyt alkuunkaan. Tuli vain jotain ihme real player plus-juttuja ruudulle. paska, sanon minä! Ensin suurella työllä ja vaivalla saa ladattua leffat koneelle ja sit ne ei näy. EI NÄIN!!!!!!!!HELEVETTI ETTÄ MUA KYRSII!!!!!!! Tein sitten eilen joululimput, joita tul neljä leipää, kolme pitkää ja yks pyöreä, ku tein ne vuoissa. Kuinka yllättävää, sain iltasella sitten juoda pitkästä aikaa Karhua, ku ostin limppua varten keimoa, siis, että saa leipään maltaan makua, ni tottapa loppu pit juoda pois, ettei hyvä keimo väljähdy

Aamulla heräsin kauheeseen jysäriin ja vitutukseen. En oikein tiedä, mikä mua vituttaa. Tul ihan kivaa postiakin: nippu joulukortteja, pakettilappu ja isältä pikana lähetetty kirje, jonka sisällön taidan arvata. Säästän isän ja tädiltä tuleet paketit aatoksi ja voin kyllä sanoa, että ei kyllä millään malttais odottaa lauantaihin saakka. Niin se pakettilappu, siinä luki, että kalaa Eräs nettituttu tek sitten, mitä syksyllä uhkas, että lähettää mulle jouluksi kalasäilykkeitä. Mä täällä kieli pitkällään odotan, että viitsisin lähteä hakeen paketin kylältä, mut kun en millään tänään jaksais lähtee, ku just eilen kävin asioilla kylillä. Joskos jaksaisin odottaa huomiseen saakka.

Tänään pitää leipoa rieskat, ku vanhemman veljen vaimo ei syö jolulimppua, ni ajattelin, että on hänellekin itsetehtyä leipää jouluaterialle, ku leivon vähä mummun ohjeella(vettä, hiivaa, suolaa, ohrajauhoja ja vehnäjauhoja) rieskaa. No, mut mä askartelen ne taas iltapuolella, en ala jauhottaan keittiötä vielä näin päivällä. Lahjatkin on paketoimatta, ei vaan jaksa kiinnostaa. Mä vaan haluisin loikoilla sängyssä ja niin mä taidan kyllä tehdäkin, käyn vain ensin bc-sivuston katastamassa. Ei mulla muuta. Heippa!