Tiistaina saamani bc-Hep-kirja Outi Pakkanen: Talvimies. 288 sivua, WS Bookwell Oy, Juva 2008.

Anna Lainen on saanut kuvittaakseen naistenlehden jatkokertomuksen. Sopiva kuva löytyy nettisivulta. Kesän viimeisenä helteisenä iltana Storyvillen terassilla Anna tunnistaa kuvan miehen, Niklas Södermanin -ja on mennyttä ensisilmäyksellä. Tapaaminen johtaa kiihkeään suhteeseen. Anna kokkaa rakkaalleen herkkuja ilta illan jälkeen ja jos ei kokkaa, suunnittelee uusia reseptejä ja ihanaa tulevaisuutta.

Murha sekoittaa suunnitelmat pahemman kerran. Miten liittyvät toisiinsa vaatesuunnittelija Luna Sateenkaari, stailisti Kim Holma, raskaana oleva Marimekon myyjä ja tämän avomies tai Niklaksen kaksi enstistä vaimoa? Puhumattakaan deittipalvelussa chattailevista Roi Solelista ja Miausta, joiden viestit jatkuvat, vaikka toinen on mitä ilmeisimmin kuollut.

Tyylikkäiden kaupunkidekkarien mestari Outi Pakkanen tarjoaa arvoituksellisten tapahtumien ja henkilöiden lisäksi myös loistavia ruokaohjeita -lukijoiden toivomuksesta.

Pakkanen kirjoittaa vetävästi ja mukaansatempaavasti, kirjan lukee nopeasti ja mielikseen. Outi Karemaa, Ruumiin Kulttuuri.

Mulla on jotenkin tyhmä olo, mua on vedätetty oikein kunnolla, höynäytetty 10-0!!!! Ensimmäinen kirja Outi Pakkaselta, jonka olen lukenut ja voin sanoa, että kyllä kannatti hepata tää kirja! Pari viikkoa pidin viestiketjua silmällä, että jos joku ehtii hepata, mutta viime metreillä heppasin itselleni. Hauska ja mielenkiintoinen lukuelämys, jossa kyllä pää men ihan pyörälle, kun viime sivuilla paljastui koko juonenkuviot. En olis kyllä ikinä arvannut, mutta niin siinä vaan kävi! Niin, mitenkökä??? Enpäs kerro, lainaa kirja ja lue tarina, ni saat tietää.

Osallistun aakkoshaasteeseen. Tämä tais olla viimoinen tänä vuonna luettu kirja. 71 kirjaa koossa!