Olihan tuossa edellisessä postauksessa kirjoitusvirheitä, vaan enpä jaksa ottaa sitä enää auki ja alkaa korjaamaan, olokoon.

Heräsin tänä aamuna jo puoli viideltä, keittelin sumpit ja mulla oli niin jouluinen fiilis, että oli jo otettava kaapista esiin joululevykokoelma. Laitoin ekan panhuilumusiikkilevyn soimaan, hörpin sumppia ja otin kutimet käsiin ja aloin koukuttaa lahjasukkia. Polttelin siinä samalla kynttilääkin ja mietin syntyjä syviä. Tuli siinä sitten 10 vuotta sitten kuollut mummo mieleen ja se, kun hän opetti minut kutomaan sukkia. Juttelin sitten hetken aikaa mielessäni mummolle, itkee tirautin, hörppäsin sumppia ja taas jatkoin sukkien kutomista.. Sain kudottua sukkiin valkoiset raidat, kymmenen kerrosta ja lisäksi vielä kymmenen kerrosta punaisella. Vielä uupuu kymmenen kerrosta sukista ja loppupäättelyt. Aloin sitten miettiä, että kuinka montaa läheistä ilahdutan tänä jouluna sukilla ja aloin epäillä, että urakka on liika suuri, en taida millään ehtiä kutoa niin monia sukkia, kuin ajattelin. Seuraavaksi kudon kyllä miesten sukat ja värikin on jo valmiina mielessä, kun olen yrittänyt jo useampana vuonna kutoa serkkupoijalle villasukkia, mutta aina se on jäänyt. Nyt on vihdoinkin tullut aika hänen saada minun kutomat sukat ja sen aion myös toteuttaa.

Ei mulla muuta. Menen ehkä huutonettiin katteleen lasten leluja, joskos löytyis jotain huudettavaa.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA