Mitään kummallista ei ole tapahtunut. Kävin aamupäivästä kaupalla, tällä kertaa meidän K-Supermarketissa, ku siellä on euron päivät. Ostin klementtiinejä 10 kipaletta, men vähä yli euron, sit kaks Viennetta-jäätelökakkua, ku olen unelmoinut jo muutaman viikon jäätelökakusta ja nyt ku ne oli eurolla, ni pitihän ostaa. Sit ostin pitsasuikaletta(kinkkua), ruispaahtoleipää, kaakaota, teetä, milkkiä, maustekakun ja kaksi pientä levyä mansikkajugurttisuklaalevyä Pirkkaa, toisen levyn ois tarkoitus mennä yhteen pakettiin, toivon mukaan EN sorru siihen En siis päässyt kaupasta ilman herkkuja, no, onhan nyt perjantai. En sentään ostanut kaljaa ja siideriä, se ol hyvä juttu. Eilisessä Maajussille morsian-ohjelmassa kun se JukkaP teki lämpöisiä voileipiä, ni mun oli pakko saada tehdä niitä tänään ja niin kans tein ja voi jestanpoo, kuinka ne olikin hyviä! Ei tarvinnut muuta ruokaa tehdä. Nyt tässä juon jo paiväkahvia, vielä odottaa yksi mukillinen keittiössä keittimessä.

Sain tuossa hetki sitten ekan enkunkielisen kommentin edelliseen postaukseeni, ihme ja kumma, se ei ollut mikään roskapostiviesti, vaan ihkaoikea kommentti minun blogistani JIHUUUUUUU!!!!!! Joku on uskaltanut antaa palautetta Blogini tekstistäLukekaa itte kommetti.

Huomenna ois pienet pikkujoulut tuolla kotikylällä, se meinaa, että jouluruokaa on tarjolla. Saa nyt nähä, pääsenkö sinne asti. On nuo hitsin Naistenpäivät meneillään ja olotila on sen mukainen, siis oikea Bläh-olotila, mikään ei kiinnosta, paitsi herkut ja kotona oleminen. Eilen illalla meinasin joutua ottamaan unilääkkeen, ei tullut millään uni. Menin iltasella jo ysin jälkeen sänkyyn, en jaksanut lukea kirjaa. Sit pyörin kuitenkin sängyssäni ja ei ku puoli kakstoista lukeen olkkariin kirjaa. Puoli tuntia luin ja uudelleen yrittään unta, johan nukutti!

Taas näin viime yönä unia työnteosta, synttäreistä ja kiipeilytilanteista, jossa mun piti läpäistä joku iso kone, ku se oli päällä, mun piti kiivetä sen päälle ja mennä pienestä aukosta toiselle puolen keittiötä. Sit sen jälkeen sain avata lahjoja.

Tänä aamuna kirjoitin sitten loppuun ne bookcrossing HGG-vaihdon postikortit, joillekin laitoin pari pussia teetä mukaan, joillekin vain pelkän kortin. Niitä läks nyt yhdeksän, ympäri maailmaa:3 USAan, Norjaan, Alankomaihin, Portugaliin, Filippiineille, Italiaan, Australiaan ja siis yksi paketti on lähdössä ihan tänne kotimaan erääseen pitäjään. Aika jänskää kirjoittaa enkuksi :) No, nyt se on tehty ja postit lähtee parin tunnin päästä matkalle kylän postilootasta.

Olen muuten huomannut itsessäni uuden piirteen: osaan vielä ihastua niin, että ajattelen koko päivän ajan ihastuksen kohdetta. Alkuviikko meni ihan onnen huumassa, vaan nyt alkaa jo onneksi helpottaa, ei mene ihan 24h hänen ajattelemiseen. Tuli ihan sama tunne, kuin teinilikkana, kun olin ihastunut siihen yhteen Teroon meidän koulusta. Voi että sitä kutkuttavaa onnentunnetta, kun hänet aina näki aamuisin koulussa ja koulunkäytävillä oi joi Siitäkin on jo yli 20 vuotta, mutta siltikin voin saavuttaa itselleni tuon tunteen, mikä ihana olotila!