Beverly Guhl: Miksi kissat ovat parempia, kuin miehet. Gummerus kirjapaino oy Jyväskylä 2008, 108 sivua. Sain tämän syyskuun kirjapalkintona.

Kissat eivät jätä likaisia sukkia lattialle, ne eivät piiloudu sanomalehden taakse eivätkä peru treffejä viime minuutilla. Sen sijaan ne ovat uskollisia, ilmaisevat tunteitaan, pitävät pihatöistä ja muistavat aina ilmoittaa milloin ovat lähdössä ulos. Hilpein piirroksin ja nokkelin yhden lauseen oivalluksin Beverly Guhl osoittaa miksi kissa on jokaisen naisen ihanteellinen valinta elämänkumppaniksi.

Sain luettua eilen 19:43. Tämä ol täydellinen kirjanen maanantai-illan piristeeksi. Tuli ikävä omaa kissaa, jota ei ole. Sellainen ois niin ihana. Kivat piirroskuvat ja hauskat tekstit!

Seuraavaksi oli vuorossa Sandra Boynton: Chocolate The consuming Passion,1992 Mandarin paperbacks, Lontoo,109 sivua. Sain tämän kesällä miitissä.

Kyseessä on siis enkun kielinen kirjanen, jossa valotetaan hiukan suklaan historiaa ja kerrotaan suklaalaaduista, kuinka suklaa vaikuttaa syömisen jälkeen. Kirjasessa on hyvinkin valottavia kuvia. Minä en ainakaan ymmärtänyt ihan jokaista sanaa tässä kirjassa. Sain luettua eilen illalla 21:16. Sivulla 70 tuli oikein ähky olo, ku joka toinen sana melkein oli CHOCOLATE. No ei nyt sentään, mut lähelle kuitenkin. Kaikesta huolimatta MINÄ RAKASTAN SUKLAATA!!!!!

Nam nam nam!!!!!