Kun kommenteissa Tiina pyyti minulta pannarinohjetta, ni kirjoitanpa nyt sitten sellaisen.

Otetaan kaksi munaa, klopsataan ne vuorotellen rikki astiaan, vatkataan rakenne rikki.

Otetaan sokuripussi, ropsautetaan sieltä jonniin verran sokuria munien joukkoon,

lisätään hippunen suolaa

ja vanilliinisokeria sekaan

ja antaa mennä siinä samalla noin teelusikallinen, hiukan reilumminkin leivinjauhetta.

Vatkataan mössöä tasaiseksi. Juu, tiiän, että leivinajuhe pitää lisätä pienen jauhomäärän mukana, mutta mennee se näinkin.

Lisätään joukkoon suoraan raanasta haaleaa vettä, vatkataan.

Sitten alkaa jauhojen lisäys:silmämääräisesti lisätään, kokoajan seosta vatkaten

Välillä viskataan joukkoon ropsaus öljyä, mitä sitten sattuu löytymään,

sekoitetaan

lisätään ehkä hiukan jauhoja.

Loppuvatkaukset ja taikina joksikin aikaa turpoamaan.

Odotetaan vartti

Uuni päälle kahteensataan

kaadetaan taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan,

levitetään taikina tasaisesti.

Käännetään munakellosta ajaksi puoli tuntia(saattaa tarvita ekstra-vartin).

Taikina uuniin.

Odotetaan ja vaikka luetaan kirjaa sillä välin.

Lähdetään keittiöön summassa, hiukan ennen kellon pirahdusta.

Otetaan pannari uunista,

ihastellaan sitä hetken,

heiteään puhdas keittiöpyyhe niskaan,

väännetään munakellosta vartti aikaa.

Luetaan tai pötkötetään sohvalla pilviä katsellen ja haaveillen.

Munakellon rämistessä säikähdetään ja hyökätään keittiöön pannarin kimppuun!

Pannari leikataan valmiiksi, isoiksi paloiksi.

Otetaan lautanen, pannarin palanen ja päälle hunajaa pullosta.

Kaveriksi iso lasillinen kylmää maitoa.

Hipsitään pöydän ääreen

ja maiskuti maiskuti.

Syödään vähintään kaksi palaa pannaria.

 Ja hyvvää on!!!!!!