Bc-sivustolta HEP-kirjana jokin aika sitten tullut Cecily von Ziegesarin Gossipgirl2 Tiedät, että rakastat minua-opus. WS Bookwell Oy, Juva 2004, 239 sivua.

New Yorkin nuoret, kauniit ja rikkaat valmistautuvat kiihkeään alkusyksyn jälkeen talven juhlakauteen. Ennen sitä Gossip Girl saa kuitenkin huikean raportoitavaa nettijuorupalstalleen: kuka on nähty tavaratalossa varkaissa? Kenen poikaystävä toisen tytön kanssa? Entä miksi tuleva veli - ja sisarpuoli viettivät kuuman yön motellissa? Vai viettivätkö?

Tiedät, että rakastat minua jatkaa Yhdysvalloissa ilmiömäisen suosittua Gossip Girl -sarjaa, jossa seurataan yksityisen tyttökoulun kiihkeitä tapahtumia. Pääosassa ovat edelleen välirikon kokeneet entiset bestikset Blair Waldorf ja Serena van der Woodsen sekä tietysti New York luksushotelleineen ja -ravintoloineen. Kakesta rahasta huolimatta maailman vauraimmilla nuorillakin on ongelmansa. Yksi pettää, toinen jättää ja sitten ovat vielä valtavat suorituspaineet, sillä kaiken juhlimisen lisäksi heidän on hoidettava koulunsa kunnolla ja päästävä sisään maan parhaisiin korkeakouluihin.

Aloitin tän kirjan lukemisen eilen alkuillasta ja sain luettua tänään 17:03. Koskaan en ole katsonut kyseistä sarjaa töllöstä, tiedän vain, että sellainen on tullut, en tiedä, tuleeko vieläkin töllöstä. Mä olen enemmänkin ollut nuoruudessani 90210 Brandon Walsh-fani. Tämä opus oli kyllä nopsa ja helppolukuinen, olin heti jyvällä juonessa, eikä tarvinnut odotella sinne sadalle sivulle pääsyä. Pari asiaa ärsytti tässä kirjassa: kuvaus siitä, kuinka miespuoliset polttaa röökiä ketjussa ja muutamat polttaa ruohoa. Entisenä polttajana tuli itsellekin halu saada röökiä, ku joka toisella sivulla kuvattiin polttamista. Toinen kismittävä juttu ol se, ku ei selvinnyt, että KUKA se gossipgirl oikein on??? Kuka heistä oikein pit sitä juorupalstaa netissä??? Jäi ihan hämärän peittoon

Osallistun tällä aakkoshaasteeseen. Tämä ol jo viideskymmenesensimmäinen tänä vuonna luettu kirja.