Heräsin ennen kuutta. Tänään on aika fysioterapiaan puoli kympiltä. Ulkona sataa vettä ja herätessä oli niin hämärää, että oli laitettava kämppään valot.

Viime yönä ei ollut luuriini tullut viestin viestiä, se on äänettömänä tuossa vieressäni. Mitäpä sitä suotta siihen ääntä laittaan, kun kuitenkin fysioterapiareissun ajan se on oltava äänettömänä. Toissayönä oli tullut luuriini yksi viesti Yömieheltä, viesti tavoitti minut vasta aamulla, kun heräsin ja avasin luurini. Laitoin vittumaisen viestin vastariks: Mitä sä oikein haluat minusta??? Joo, eipä ole mies vastannut siihen mitään. Nuori Kolli on taas niin ulkona kaikesta, hän pommitti mua viesteillä ja kuvillaan. Sit piruuttani katsoin yhden kuvan lähetystiedot, niin kuva olikin mennyt mun lisäkseni kahteen outoon numeroon. Laitoin tästä viestin Nuorelle Kollille ja vastas, että laittoi kuvan vain mulle ja yhden toisen viestin pariin toiseen numeroon. Juupa juu, uskoo ken tahtoo, minä en usko ainakaan pätkääkään enää sen kollin juttuja. Olkoon omissa oloissaan saakeli! Reissumiehestä ei ole kuulunut reilu viikkoon mitään. Hänen piti tulla kesälomallaan käymään luonani, mutta eipä tullutkaan. En ole sitten hälle enää laittanut meilejä, kun mullahan EI ole hänen luurinumeroaan, kun ei ole antanut sitä. On kuin ois kadonnut taas kuin pieru saharaan! Helevettiin kaikki miehet!!!!!!!!!!!!!!!!

Että näillä eväillä mennään. Halusin ihan vittuillessani kirjoittaa tuon kaiken pötköön, kun en halua ketään "nostaa ylös" tästä kirjoituksesta. Jeps!