Oikeesti, ei mulla ole mitään raportoitavaa.

Perjantaina tuli käytyä kotopuolessa ja nähtyä pikkumies, jota sain pitää hetken aikaa sylissä ja tuoksutella ihanaa vauvantuoksua - en tarkoita kakan tuoksua, vaan sitä ihanan, hellän huumaavaa vauvatuoksua, joka leijailee jokaisen vauvan läheisyydessä ja joka huumaa naisen pienen pään, jos hiukkakin tykkää pienistä vauvoista. No, tämä vauvahan on pian 2 kk vanha ja kasvaa päivä päivältä. Ihana pakkaus ja minun kolmas rakkaus, kun ekana ja tokana on toisen veljen poijat, jotka ovat jo reilu 3 vee ja 2 vee. Mä vaan rakastan näitä veljieni lapsia ihan täysin!

Lauantai alkoi neljän tunnin yöunien jälkeen viiden maissa aamulla. Keskipäivällä olin jo aika huonossa kunnossa. Itkin melkein koko päivän. Ois tehnyt mieli lähteä katsomaan taaskin molempien veljieni perheitä kotopuoleen, mutta kroppa kävi niin kauhian ylikierroksilla. Piti ottaa 2 rauhoittavaa lääkettä(kaikki kodin äänet, kellot seinillä ja pöydillä raksuttamassa ja ilmastoinnin hurina otti korviin ihan pirusti!) ja nehän on punaisen kolmion lääkkeitä, joten eipä ollut aihetta auton rattiin, vaan menin unille puoli 4 ja heräsin kuudelta. Herättyäni olotila oli melko normaali, paitsi, että väsytti vaan, mutta kroppa oli rauhoittunut unen aikana, mikä ihana tunne! Illan vietin ihan vain kotona, vaikka tekikin mieli liikenteeseen, mutta onneksi järki vei voiton!

Sunnuntaina oli kirjoittajaseuran tapaaminen kirjastolla. Vaikka olin odottanut kokoontumista innolla, siellä ollessani mua alkoi ärsyttämään, kun akat nauroivat ja mua ei naurattanut yhtään. Vaatetuskin mulla oli mustaa. Hädin tuskin jaksoin hymyillä ja vieressä istunut, harvoin ryhmässä käyvä nainen katseli mua vähän väliä kummastuneena ja mua ärsytti kahta kauheemmin! Kaksi tuntia paikallaan istumista ja mun selkäni paskana oikein kunnolla. Äkkiä autolle ja huristaan kotiin, että saan lääkettä selkäkipuuni.

Eilen olikin iltatpäivällä fysioterapia ja sitä ennen käväsin matkiksesta hakeen yhden vinkatun bc-kirjan ja jätin tilalle oikein tyrkylle veikkauspöydän kulmalle Jari Tervon Pohjan Hovi, kirja, josta en oikein saanut mitään irti, kun kymmenisen vuotta sitten ostin sen ja yritin lukea alusta jonkin verran. Fysioterapeutilta sain taas selkähieronnan ja nyt hieroi myös alaselkääni, joka on ollut kipeenä. No, kun siinä hoitopöydällä on jalkojen alla sellainen jalkatuki, joka pitää jalkateriä koholla ja sit kun yritin nousta siitä hoitopöydältä hieronnan jälkeen, niin tuntui, että happi loppuu ja alaselkä oli kahta kauheemmin kipee, enkä päässyt hetkeen kunnolla käveleen. Piti siinä hetki taivutella selkää taaksepäin ja sit vasta saattoi pukea puseron päälle. Vielä ois pitänyt tehä keppijumppaa, vaan ei mun selkäni antanut myöden ja niinpä sit fysioterapeutti näytti mallia, mitä liikkeitä pitää kotona tehä. Sit sain seuraavan ajan taas viikon päähän. Jäipä kaupassa käynti, ku hyvä, että pääsin autolla kotiin, sattui ihan siis karsen paljon alaselkään. Kotona taas sain ottaa burana600.

Eilen mulla oli lotossa muuten 4 oikein ja pelitilille tullut 13,50e ja ja sain tehä uuden loton Illalla vielä oli tullut sähköpostiin viesti, että olen voittanut yhden bookcrossaajan 5vee RABCK-arvonnassa toivomani kirjan ja kyseli osoitetta. Eli oli oikein onnenpäiväni eilen, vaikka mukana olikin selkäkipua.

Tänään on kympiltä taasen Naistenryhmä, tokavikakerta. Saa nähä, mitä tehään, ainakin täksi kerraksi pitää viedä lempimusiikkia mukana, mä otan Celine Dionin ja Johanna Kurkelan levyt mukaani, joita viikonloppunakin kuuntelin. Lempibiiseinä www.youtube.com/watch ja tämä www.youtube.com/watch.  Lisänä vielä tämä biisi www.youtube.com/watch