No jopas jotakin, mun blogissa käy vierailijoita, vaikka en ees tänne joka päivä viitsi kirjoitella mitään.

Tuli sit oltua taas reissussa perjantai ja eilinen, eilen kylläkin tulin jo kotiin, kaupan kautta. Kaupassa meinas iskee paniikki, kun tajusin, että se komee korjaajamies oli kanssa samassa kaupassa. Ihmettelin, että kuinka hällä oli niin lämpöisen näköinen sinivalkoinen takki päällä, mut kauppaan mennessä kaupan nurkalle oli kurvannut moottoripyörä ja yhdistin, että tää korjaajamies olikin tullut motarilla kauppaan, sillä en muuten voi ymmärtää helteellä paksun näköistä takkia miehen päällä. No niin, olin siis maitokylmiön tykönä menossa jo kassallepäin, kun huomasin miehen, pari kertaa häneen vilkaisin ja sit oli kiiruhdettava kassalle. Kun normaalisti juttelen kassalla tavaroita keräten, niin nyt vaan äkkiä vaikeena sulloin tavarat muovipussiin, kun yritin nopsaan päästä pois kassalta, ettei tää komee korjaajamies ois ehtinyt kassalle mun kanssa samaan aikaan, sillä SEHÄN ois ollut IHAN kauhia paikka!!!!!! Ei ehtinyt korjaajaheppu kassalle ja selvisin autoon. Kyllä mua hengästytti ja hymyilytti ihan idioottina, että taas olin nähnyt hänet.

Tänä aamuna laskin kalenterista, että kolme viikkoa oli kulunut siitä, kun mun autoni oli hänen korjaamollaan korjattavana. Viimeksi ehti kulua se 13 viikkoa. Hui, alankohan mä törmäämään tähän komeeseen korjaajamieheen nyt useemmin kyllällä.

Nuori Kolli laitteli mulle eilen kuviaan luuriin ja sit kyselin, että mitä hän oikein haluaa, niin kirjoitti: Sinut! Just joo! Eipä mua jaksa pahemmin kiinnostaa hänen juttunsa.

Reissaajamiehelle laitoin, kun laitoinkin mieltäni vaivanneet jutut meilinä menneenä viikkona, mutta mitään ei ole hänestä kuulunut. On kait sitten siirtänyt minut jo ÖÖÖÖ-mappiin

Yömiehen viestit on nyt poistettu luurista ja samoiten hänen numeronsa. Eipä jaksa kiinnostaa.

Sen yhden ihanan miehen kun saisin, niin oisin onnellinen. Tuskin kuitenkaan tähän mun loppuvuoteeni enää mitään rakkaustarinaa tulee. En jaksa enää uskoa.

Treffiprofiilin voisin avata taas, mutta ei nyt vaan jaksa kiinnostaa mitkään vieraat nettimiehet. Reissaajamies ois niin ihana ja komeekin hän on ja ois härkä horoskoopissa. Eikös se Ellu siinä Kumman kaa-sarjassakin ettinyt baaritiskillä härkä-horoskooppista miestä, mutta törmäskin kalat-horoskooppimieheen???? Näin mä muistan asian olleen.

Eipä sen kummosempaa. Kotona aion olla tän päivän, kun pittää lukkee haastekirjaa, että saan sen lähetettyä seuraavalle lukijalle.