Kuten kuvakin kertoo, kirjan nimi siis Sinä yönä Eginalla ja kirjoittajana Anneli Meriläinen, WSOY, Juva, 1987, 179 sivua. Sain vihdoin luettua tänään 13:33, ku eilen en ehtinyt kyläilyn takia lukea pahemmin. Kirjaston poistomyyntikirja ja hinta se 1 euroa, tässä kuussa ostettu.

Kiihkeää ja vaarallista rakkautta Kreikassa. Sinä yönä  Eginalla on kokkolalaisen Anneli Meriläisen kolmas romaani, rakkaus- ja jännitystarina, jolle etelän kauniit maisemat ja tunnelma antavat lisävärinsä.

Meinasin jättää kirjan monesti kesken, mutta pakottauduin lukemaan tän kirjan, että sain haalittua luettuja kirjoja tälle kuukaudelle 10 kasaan! Mun ennätys! Nyt on sitten luettuna 33 kirjaa tälle vuotta ja bc-sivustolle rekattuna nyt jo 94 kirjaa. Vielä 6 uupuu sadasta ja tuolla olkkarissa ne odottaa lukemista. Tän opuksen jälkeen vähä vaihdoin luettavia ja tulevia rekattavia kirjoja helpompilukuisiksi. Alakaa ihan oikeesti kyrsiin tää kirjojen lukeminen! Tekis mieli lähtee autolla rullaan jonnekin just nyt. Paitsi, että ruoka odottaa, joten moro!