Nancy Krulik: Ricky Martin, minun tarinani, WSOY; Juva, 2000. Sain luettua sunnuntaina 24.7.2011 18:55, 146 sivua.

Komea ja seksikäs Ricky Martin on Puerto Ricon lahja musiikille. Kirja kertoo maailman viihdyttäjien eturiviin kuuluvan Rickyn kiihkeästä elämästä aina lapsuudesta hänen viime(2000) vuosien läpimurtoonsa asti.

Kirja oli aika naiivi mun makuuni, aika seikkaperäistä kerrontaa vaan. En tykännyt tästä kirjasta ja halusin vain nopsaan lukea pois tieltä. Kirjaston kirja.

 Eleanor H. Porter: Pollyanna. Toinen lukemani bookcrossing-kirja. Sain luettua tiistaina 26.7.2011 19:28, 273 sivua, Gummerus kirjapaino oy, Jyväskylä 2006.

Rakastettu tyttökirjaklassikko kertoo iloisen Pollyannan nuoruusvuosista. Pollyanna on aurinkoinen tyttö, joka näkee kaikessa valoisan puolen ja osaa loihtia esiin iloa vaikeimmissakin tilanteissa.

Jo alusta saakka oli tunne, että olen lukenut tän ja niinhän mä viime vuonna lainasin kirjastosta Pollyanna-kirjan, mutta luulin tän olevan jatkoa sille. Luin kuitenkin loppuun saakka. Kertaus on opintojen äiti.

 Ricky Martin: Minun tarinani, Otavan kirjapaino oy, Keuruu 2011, 286 sivua. Sain luettua tänään torstaina 28.7.2011.

Tämän kirjan kirjoittamisen myötä sain mahdollisuuden perehtyä eri polkuihin ja kokemuksiin, jotka ovat tehneet minusta nykyisen itseni. Minun on sidottava yhteen irtonaisia pätkiä, mitä en ollut aiemmin yrittänyt tehdä, kaivauduttava syvälle muistoihin, jotka olivat jo pyyhkiytyneet mielestäni. Tälle matkalle lähteminen ei ollut minulle helppoa, mutta alkuun päästyäni alkoi uskomaton henkinen parantuminen. -Ricky Martin-

Kirjaston kirja ja kyllä kannatti lainata. Tätä mainostettiin yhdessä lukemistani blogeista ja heti piti laittaa kirja varaukseen. Aivan ihastuttavanhengästyttävä lukuelämys! Osasin kyllä täysillä samaistua Martinin uupumukseen työnteon tiimellyksessä. Suosittelen lämpimästi lukemaan tätä sydämellistä ja avointa kirjaa

Nyt on 29 kirjaa luettuna!