Eilen oli toinen bc-miitti apsilla kahden "bc-naisen" kanssa. Minulla oli mukana 20 bc-sivustolle rekattua ja tarroitettua kirjaa. Kun tunteroisen verran istuimme siellä terassilla jutellen, niin loppujen lopuksi sain kaupaksi 17 kirjaa ja mun tarvi siis tuoda kotiin takaisin vain 3 omaa kirjaani. Itse sain 6 uutta kirjaa Ei nyt niin hirvittävän hyvä kauppa, mutta mukavaa, että joku halusi kirjojani mukaansa noinkin paljon. Ja kivaahan se oli tutustua samaa harrastusta harrastavien kanssa. Täällä pikkukaupungissa kun meitä bookcossingia harrastavia on vain kaksi ja eilen sit saimme ns."vierailevan tähden" seuraamme, eli täällä kesälomaa viettävän bookcossingia harrastavan naisen, niin tottapa se oli tapaaminen järkättävä.

Mä sit valvoin toissayönä sen viisi tuntia ja menin unille puoli seiskan jälkeen aamulla ja sain ysiin saakka nukuttua. Ihan hyvä niin. Päivä sit meni täpinöissä, odotellessa miittiä ja kirjoja tarroitellessa, ei siis ehtinyt huilata hetkeäkään. Eilen illalla oli sit vaikeaa saada unenpäästä kiinni. Kun tavallisesti menen jo viimeistään ysiltä unille, niin eilen olin valveilla vielä yhdentoista aikaankin ja tuskailin. Piti taas syödä iltapalana pari leipää juustolla ja maidon kera ja sit muistin, että musiikki on auttanut. Ensin kuuntelin olkkarissa hetken yhtä yömusiikki-levyä(klassista musiikkia), mutta se otti liiaksi korviin. Sit etsin muutaman panhuilumusiikki-levyn, otin soittimen mukaani makkariin ja tulin sänkyyn, laitoin levyn soittaan niin hiljaiselle, että just sitä kuulin. Pari kappaletta ehdin kuulla ja sit oli tullut uni(no, rauhoittavalla ja särkylääkkeelläkin oli osuutta asiaan).

Aamulla heräsin vähän ennen kellon herätystä seiskalta. Unenpöpperössä kun katsoin herätyskelloa hiukan ennemmin, luulin sen olevan vasta 6, mut sit alkoi luuri soittaan herätystä ja kello olikin jo 7. Oli ihan, kuin olisin koomasta herännyt, niin hyvin nukuin yön siitä puoli kahdestatoista saakka seiskaan. Mutta kyllä ihan ihmeellisiä unia näin! Meidän piti ampua jo edesmennyt koira, kun se oli purrut mua jalkaan ja mä jouduin ampuun luoteja siihen. Sit yritettiin nukuttaa eräs tuttu mies e-pillerillä ja viinalla. Sen jälkeen mä lensin ihan ite ja olin ihastunut lapsuudenkaveriin(johon olen oikeassa elämässä ollut teininä ihastunut, on mua vuoden vanhempi mies jo). Tuo lentämisjuttu oli kyllä aika veikeä kohta, sillä siinä vaan ponkailin jaloilla lisää vauhtia sen ihastuksen vierellä, hänkin lensi, mutta hänen toisella puolella oli toinen nainen, joka yritti ylipuhua tätä ihastusta mukaansa. Huh huh sentään, mitä unia!!!!!!!!

Porukat poikkes tuossa tunti sitten, sain lakkoja ja mansikoita pakkaseen. Nyt mulla on pakkanen tupaten täys, ku en saa jään takia ylälokeroa auki. Äitee viskas, että tee marjoista hilloa! Niin taidan tehdäkin, kunhan ehdin ja jaksan. Mulla on koko aamun ollut väsytys päällä siitä heräämisestä saakka, mutta pakottauduin silloin seiskalta heräämään, kun tiesin, että porukat poikkee tuomaan marjoja. Haastoivat mua mukaan syömään, kun menivät hakeen isukin autoa korjaamolta. Enpä sit lähtenyt, vaikka oisinkin päässyt "häälounaalle", sillä heillä on tänään hääpäivä Nuoripari vielä, kun vasta Puu-hääpäivää viettävät Erään tekstin mukaan hääpäiviä merkkaavat sanonnat on keksitty sitä varten, että siitä materiaalista valmistettu häälahja pitää sulhasen antaa vaimolleen. Aika jänskä juttu, en tuota aiemmin ole tiennyt. Aamulla googletin piruuttani hääpäivät, kun laitoin porukoiden luureihin sitten netin kautta tekstarionnitteluviestit.

Jesbulis, näillä mennään tämä päivä.