Puoli ysiltä aamulla oli parturiin aika. Tuttu parturikampaaja teki letit minun hiuksistani ja leikkasi ne pyynnöstäni pois. Olin jo niin kyllästynyt pitkiin hiuksiin, että vuorossa oli uudistuminen.

Sain letit muistoksi Jos joku nyt saa tuosta lehdestä nimeni ja osoitteeni selville, niin tervetuloa vaan kahville, katsomaan uutta "kuontaloani" vaikkapa hih hih.

Tänään tuli postin mukana jo neljäs bookcrossing-kirjani. Yhden olen kylläkin jäljessä, sillä itse olan vapauttanut viisi kirjaa. Meinasin taas tänään käydä Nordeassa katsomassa, että vieläkö yksi kirja on siellä ja ottaa sen mukaani ja keksiä sille uusi vapautuspaikka, mut odottelen nyt muutaman päivän ja käyn vilasemassa tilannetta.

Eilen oli siis pikkupojat mulla hoidossa puolitoista tuntia ja kyllä mä olin poikki sen jälkeen, hiki virtas vuolanaan ja tuntiin sen jälkeen en tehnyt mitään, makasin vain selälläni sängyssä selkä helvetin kipeenä. Oli se sellainen hikiruljanssi mulle, mutta ihan kiva sellainen Sainpa vaihtaa pienemmälle vaipan, kun oli mun ilokseni tehnyt vaippaan oikein kunnon kurakakan ja sitä oli melkein tullut jo vaipan niskasta uloskin, kun kurkistin vihdoin vaippaan. Eipä tehnyt sen jälkeen moneen tuntiin mieli syödä mitään No, kokemus kokemusten joukossa.

Sain nukuttua tuossa iltapäivällä jokusen tunnin ja serkkulikka herätti minut soitollaan puoli neljän aikoihin. Onneksi herätti, muuten oisin nukkunut kait iltaan saakka ja sit ois yö mennyt valvomiseksi.

Tällaista tänään Olkkaris olevas mittaris näkyi äsken olevan ulkoterassilla päälle 36 asteen helle ja tääl sisälläkin peräti +26 astetta, kyllä tarkenee.