Kipuja on edelleen, lääkkeet eivät ole tehonneet kipuihin. Kuus päivää nyt syönyt burana kuussatasta. Tänään meinasin piruillessanikin pitää buranattoman päivän ja sietää kipuja. Niitä on niskassa, hartioissa, yläselässä ja alaselässä kävellessä.

Asiaan! Aamulla vapautin elämäni ensimmäiset bookcrossing-kirjat, yhden vein Nordean eteisen penkille, yhden K-kaupan veikkauspisteen pöydälle ja yhden postitin Helsinkiin. Saa nähdä, tuleeko niistä merkintää kirjasivuilleni. Jännä seurata!

Kävin tänään ekaa kertaa katsomassa vanhemman veljeni ensimmäistä poikaa. veli oli just vaihtamassa vaippaa ja pesemässä pojan pyllyä, ku menin heille. Voi että, kuinka suloinen vauva! Rakastuin kyllä heti häneen!!!!!!! Tulihan otettua ihan vain Muutamat kuvat vauvasta Sain jopa pitää vauvaa sylissäni kahteen otteeseen!!!!!! IHANA IHANA IHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mä olen niin myytyä naista nyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Just tuli selattua kuvat läpi kamerasta. Sain jopa vauvan paljaasta jalkapohjasta kuvan  Olipa ihana reissu! Vaikka tullessa mun auton alle jäi joku iso lintu, kun oli ajoradalla räpiskelemässä, että joku auto sitä oli vissiin kormuuttanut. Siipiään visko kovaa, vaikken ajanut lujaa, mutta en voinut väistääkään sitä. Kuului auton oikealta etumuksesta, että KOPS! En ainakaan nähnyt takaapäin peilin kautta, että miten sille kävi, ku toinen auto tuli heti mun perässä. Kotiin kun tulin, katsoin auton etuosaa, ni ei mitään näkynyt, että kyllä se oli reitille jäänyt. Että sellaista sattuu ja tapahtuu!