Hyvää huomenta rakas päiväkirjani, on sitten jo kesäkuun ensimmäinen päivä. Meinasin jättää kirjoittamatta, mutta kyllä sittenkin haluan jo kesäkuun tuonne etusivulleni.

Jesbulis, aurinko näyttää paistavan verhon läpi, en ole vielä avannut tätä makkarin rullista. Heräsin tunti sitten ja nyt olen juonut jo aamuteen ja syönyt kaksi jälkiuuniruispalaa juustolla ja tomaattisiivuilla. Mä pääsen kauppaan vasta perjantaina, kun silloin tulee rahaa, tilillä vain jotain reilu 10 euroa, niillä ei helatorstaiksi ostella herkkuja. Onneksi mulla oli kaapissa makaroneja ja soijarouhetta ja pakkasessa vielä kasvispusseja, tein eilen makaronilaatikon, munamaidonkin tein maitojauheesta ja tuli hyvää lootaa!!! Kyllä sillä pärjää perjantaihin saakka.

Saas nähä, mitä tänään keksii tekemistä. Lenkillekin Pitäs lähteä, mutta toisaalta tekis mieli viettää rento päivä kotona. Eiköhän ne vesisadetta ja ukkostakin luvanneet täksi päiväksi, että antaa tulla vaan taivaan täydeltä, olen valmiina odottamassa sitä näytelmää.