Se on sitten viis donitsua ylitetty kävijöissä!!!!

Mä taas täällä valvon näin ihmeelliseen aikaan. Sain peräti viis tuntia nukuttua.

Eilein illalla yritin katsoa neloselta Jane Austenin Lukupiiri-elokuvaa ja päivystin netissä, ku ennen yhtätoista piti ratketa yksi nettihuuto. No, mulla oli vielä luuri auki kympin jälkeen tässä vieressäni. No, sehän pirahti soimaan yllättäin puoli yhdeltätoista, tuntematon numero. Alkuillasta, kun kotiuduin kirjastoreissulta( oli taas kirjoittajaseuran kokoontuminen), niin puhelin soi silloinkin, kun olin laittamas takas äänet päälle siihen. Soittaja oli tuntematon numero, vastasin ja mitään ei sieltä kuulunut. Sit hetken päästä soi luuri uudelleen ja sattuneesta syystä en siihen ehtinyt vastata. Soittaja oli silloinkin tuntematon numero. No niin, siis tuohon myöhäisillan soittoon- vastasin ja miesääni kysyi, että soittiko pahaan aikaan, sanoin, että justaan katsoin elokuvaa. Sit hän kysyi, että tiedänkö, kuka soittaa ja sanoin, että juu. Sehän ol Mersumies, soitti tienpäältä, kun oli kaveriltaan kotiutumassa. Eipä hänestä ollutkaan kuulunut mitään reilu kuukauteen. Kysyin häneltä, että oliko yrittänyt aiemmin soittaa, mutta sanoi, että nyt vasta ekaa kertaa rimpautti. No voi hitsi sentään, kukakohan se aiemmin soittanut sitten oli???? Juteltiin siinä sitten niitä näitä Mersumiehen kanssa ja leppoisasti kului ilta, soittipa muutamia kertoja illan aikaan ja ihan hauskaa oli Välillä piti hoitaa nettihuudon maksu pois alta ja laittaa myyjälle viesti, että maksettu on. Jäipä sitten leffan loppu huonolle tolalle, ois ollut kyllä ihana katsoa se kunnolla loppuun, mutta minkäs teet, kun piti miehen kanssa löpistä. Olen kyllä nähnyt kyseisen leffan aiemminkin, kun vuosi sitten keväällä vuokrasin sen ärrältä.

No niin, sitten tähän aamuun. Unet siis loppui kesken tuossa puoli viiden aikaan. Ihmettelin, kun ulkona oli jo siihen aikaa aika valoisaa. Nyt olenkin sitten ollut hereillä jo tunnin verran ja koneella. Mesekin on auki ja Yömies laittoi jokin aika sitten pelkkän Moi-viestin. Laitoin hälle kaksikin viestiä, mutta ei vaan ole vastannut. Olkoon.

Oikeesti mä olen väsynyt ja kyllästynyt kaikkiin nettimiehiin. Yhdellekin sähköpostin lähettäjälle laitoin tuossa ennen tänne blogiin tuloa sähkärin, että haluan viestittelyn tauolle ja haluan elää itsekkäästi vain itseäni varten ja unohtaa miehet ja ihastukset joksikin aikaa.

Hitsin netti, ku viskoo kokoajan ulos. Pelkäsin jo, että katoaa tää koko teksti. Lähenpä tästä turauttaan toisen kupillisen teetä. Se on moro taas!!!