Kotiuduin hetki sitten kirjastoreissulta, oli taas kirjoittajaseuran tapaaminen. Oli ihan mukavat kaksi tuntia siellä.

Aamulla ysin jälkeen kotiuduin viikonloppureissultani porukoilta. Menin heille perjantaina. Eilen olimme Jyväskylässä Elämysmessuilla(kirja-viini-vapaa-aika ja puutarhamessut) Paviljonki-nimisessä paikassa. Saatiin auto aika lähelle parkkipaikkaan, josta ei kovin pitkästi ollut pääovelle. Oltiin siellä jotain yhdentoista pintaan, messut oli alkaneet kympiltä. Pahoin pelkäsin, että joudumme viemään auton parkkiin jonnekin keskustaan ja käveleen sieltä, mutta onneksi näin ei käynyt Isukkipuoli maksoi meidän pääsyliput(12e/kpl). Sit ei ku kierteleen paikkaa. Minut huumasi heti sana antikvariaatit ja ei kun kirjoja syynäileen. Sovimme, että näemme kahviossa toisemme, kun siltä tuntuu. Minä en siellä paljoa ihmisiä nähnyt, näin vain ne kirjat ja mua tuppas vituttaan, kun kirjat oli pöydillä ja aina eteen tuli joku dorka ja en päässyt heti katsomaan jotakin kohtaa kirjamerestä. No, sain tehtyä ostoksiakin:

Danielle Steel: Uusi elämä 5e

Danielle Steel:Siskokset 5 e

Anni Polva: Tiina ja kaverit 10 e

Catherine Cookson: Lukittu lähde 5e

Holly Peterson: Mies talossa 5e

Siinähän ne minun saaliini olivatkin. Lisäksi ostin kolmen pienen purkin satsin maustettuja hunajapurkkeja, kun olivat pakattu niin ihanasti folioon ja oli vielä nauhat molemmissa päissä

Kyllä mä olen onnellinen, että tää viikonloppu on pian ohitse. On niin reidet ja jalat muutenkin kipeinä eilisestä kävelystä.

Huomenna onkin mun synttärit ja olen aikonut lähteä aamusta tuonne naapuripitäjään ostoskeskukseen shoppailemaan ja kuluttamaan aikaani. Että sellaista kivaa tiedossa. Ulkona on satanut koko päivän vettä, lumet saa kyytiä!

Sinisilmä käväs äsken mesessä, mutta ei jutellut mulle mitään. Nyyyyyyyyyh..... Ikäääääväääääää........