Voi hitto sentään, tuli nukuttua 13 tunnin yöunet ja ois vieläkin nukuttanut, ellei olisi tarvinnut herätä. Ärsyttää tällainen uneliaisuus!

Tiistaina soitti muuten Reissaajamies, oli kuulemma todella harmissaan, kun ei saanut mua perjantaina kii luuritse, että missä oltais lauantaina niillä messuilla nähty. Oli sit etsinyt mua messuilla kolmesta viiteen ja mehän taidettiin lähtee just puoli kolmelta sieltä messuilta. No, hyvä, että sitäkin harmittaa, ku ei nähty, sillä niinhän muakin harmitti silloin marraskuussa, kun olin klinikalla ja en kuullut miehestä mitään. No, sit Reissaajamies sanoi, että hänen on tultava tänne katsoon mua, että hällä on aikaa, rehvaaminen vain riippuu minusta. No ku mä en ole varma, että haluanko tavata tätä Reissaajamiestä. Onhan hän komee mies, mutta siltikin olen edelleen enemmän kiinnostunut Sinisilmämiehestä.

Sivukommenttina kerrottakoon, että maanantaina kun olin shoppailemassa, niin silmiini pisti Joanne Harrisin kirja Sinisilmä ja ostettavahan se oli, pokkariversio kylläkin. Nyt odotan, että pääsen lukeen sitä.

Äh, ei jaksa kirjoittaa Lähen käymään postilaatikolla.