Jahans, kais se ois korkee aika taas vähän näpytellä jotain tännekin.

Viikko sitten tähän aikaan olin menossa shoppaileen ja vietin synttäreitäni. No, eilen sain vielä äiteeltä synttärikortin, kolme tulppaania omasta purkista ja pienen samppapullon

Lauantaina kävi vanhempi veli vaimonsa kanssa ja he toivat mulle ihanan vihreän korin, jossa oli peräti 4 kirjaa!!! Olivat kylläkin kirpparin kirjoja, mutta mulle, kuin uusia, sillä yhtäkään niistä en ole lukenut. Oli siis oikea aarre mulle tuo lahja!!!!

Lauantaina kävin alkuillasta assalta hakeen isäpuolen ja nuoremman veljen, kun tulivat junalla Seinäjoelta. Veli oli saanut vihdoin myytyä autonsa. No, he toivat minut kotiin ja isukki otti auton lainaan. Eilen sitten olin päiväunilla ja ovikello soi viideltä, niin isäpuoli siellä oli ja olin ihan hölmönä, kun sanoi, ettei autoa tarviikkaan. Olivat aamulla käyneet Jyväskylässä tekeen autokaupat ja nyt velipoijalla on "uusi" auto(7 vuotta vanha). No, hyvä, että asia ratkesi näin nopsaan, sillä mulla on tänään lääkäriaika ja jos oisin ollut ilman autoo, niin en ois kyllä kipeellä jalalla lähtenyt nilkuttaan mielenterveystoimistolle saakka, vaan oisin nyt aamulla perunut ajan. Onneksi näin ei tarvinnut tehdä.

Eilen illalla sitten puoli kuuden maissa pääsin koneelle ja avasin mesen. Jonkin aikaa kului, niin Sinisilmä kirjautui meseen ja säikäytti minut. No, sit tuli Komee mieskin meseen, joten mun piti jutella kahden miehen kanssa! Sinisilmän kanssa oli alkuun lämmittelyä, sillä viime kerrasta oli melkein kulunut kaksi viikkoa. Lopulta juttu kääntyi kuitenkin niin, että kysyin häneltä, että kuinka paljon on narrannut mua asioissaan, niin sanoi kyllä, että ei ole juksannut yhtään. Sit laitoin, että toivottavasti niin. No, jonkin ajan kuluttua Sinisilmä katos taas mesestä, eikä tullut enää koko loppuiltana Komea mies ois halunnut vaikka ja mitä, mutta mua ei kiinnosta. Aina kun olen poistanut hänet mesestä, niin laittaa mulle tekstaria ja kyselee, että mitä teen. Viikollakin tuli kaksi utelua. Sen tiedän, että Komean miehen kanssa jutusta ei tule enää mitään, kun ei tähänkään saakka ole tullut. No niin, taas estin ja poistin hänet. Miksi mua kuitenkin itkettää?????

Haluan päästä elämäässäni eteenpäin, nimittäin näiden miesten suhteen. Rakastaa vain yhtä ihanaa miestä.

Mulle on kehkeytynyt pakkomielle. Nyt pitäs saada yksi Jane Austenin kirja, nimittäin Järki ja Tunteet. Sitä mainostettiin William ja Kate-häälehtisessä ja mun on saatava se!!!!! Mulle vaan ei käy ihan mikä vaan kirja, vaan sen pitää olla uudehko ja siinä pitää olla kunnon kuvakannet. Saa nähä, onnistunko saamaan kyseisen kirjan. Mullahan on se Viisasteleva sydän-kirja tuolla kirjahyllyssä. Olen sen kertaalleen lukenut, enkä tajunnut siitä mitään, joten toistamiseen se on kahlattava. Oikeesti mä haluisin kaikki Austenin kirjat, noiden kahden lisäksi: Ylpeys ja ennakkoluulo, Kasvattitytön tarina, Tavat ja tunteet, Neito vanhassa linnassa ja Northanger Abbey. Muita kirjoja en haluis häneltä. No, aika näyttää, kuinka onnistun hankkeessani.

Mukavaa päivää sinulle ja minulle