Näistä kirjoista siis tuo oikeanpuoleinen tuli luetuksi eilen illalla 21:12.

Sain kirjan siis helmikuussa erään kirjablogin arvonnasta.

Otavan kirjapaino Keuruu 2001, 199 sivua.

" Vastavihityt Lilian ja Klaus toteuttavat unelmansa. Iso talo meren rannalla, sopivan matkan päässä kaupungista. Heidän edessään tuntuu avautuvan kokonainen elämä, järkevä hyvinvointielämä. Naapurissa asuvat Emma ja Jimi, joiden rento boheemisuus tuntuu verhoavan salaisuuksia.

Vasta muutamaa kuukautta myöhemmin Lilianin katsellessa ulos kuistin ikkunasta yli hiljaisen pihamaan hän ymmärtää, että se on ulkopuolinen maailma, joka hitaasti työntyy heidän avioliittoonsa."

Joopatijoo. Enpä ole vielä kertaakaan lukenut näin seikkaperäistä kirjaa. Siis tuntui, että tässä on kerrottu vähän sieltä ja vähän täältä ja kaikki paska ympätty yhteen ja AVOT! Kirja on valmis. Siis voi helevetti sentään, ihan turhaan luin tän kirjan. Jos haluu lukee puuta heinää ilman järkee, ni siitä vaan! Kirjailija on syntynyt 1972 ja kirja on kirjoitettu siihen tyyliin, että eletään vuotta 1972 ja Lasse Virenin kulta-aikaa. No joo, kerranhan kirjassa kisat mainittiin ja se siitä. Siis ihan paska kirja! Siis alkaa vituttaan tällaisten lukeminen. Ehkä sit kahdeksastoista kirja on vähän parempi, kun kaksi edeltäjäänsä.

Unet loppui kesken ja sekin vituttaa kympillä!