Siis eilen käynyt 36 immeistä mun blogissani. Ihmetellä täytyy, jotta kuin mun kuivat jorinat kiinnostaa jota kuta.

Illan sain olla ihan rauhassa, ei tullut luuriin mitään, eikä mesessäkään näkynyt ketään. Hiukan kyllä kaipailin Sinisilmää, mutta mitäs mun kaipailut asiaa edistää, jollen laita miehelle meiliä. No, en laittanut, vaan nautin omasta rauhastani.

Eilen oli ihan siivot syömiset, aamulla teetä peräti kolme mukillista, lounaaksi sitä soija-hernekeittoa, kaksi ruispalaa, rasvaa, tuorekurkkua ja AB-piimää, päivällä kaksi mukillista kahvia, iltaruokana kaurapuuroa ja vettä ja vielä iltapalana yksi omena. Siinähän ne. Vähän tahtoi illalla olla nälän tunnetta, mutta en mennyt jääkaapille enää tuon omenan syömisen jälkeen Hyvä minä!

Tän aamun meinasin aloittaa kaurapuurolla. Vielä en ole sitä tehnyt, kun sängystä tulin suoraan koneelle. Heräsin neljältä, eikä uni enää tullut. Mulla on kännyssä herätys puoli seiskalta. Aattelin, että tänään käyn siellä verikokeissa, kun nyt on kulunut ne kolme kuukautta, kun aloitin rautakuurin. Toivottavasti hemoglobiini ois hiukan ees parantunut. Tais olla 107 viimeksi, ku joulukuussa kävin. Nyt pitää sit pyytää soittoaika lekurille verikokeesta.

Eipä sen ihmeempiä, meen lukeen nettilehtiä.