Kävin tunti sitten laittaan auton lämmitykseen. Joku paska oli vetässyt auton päältä huppupeitettä pois niin, että oli vain tuulilasilla. Se kun on neljällä hihnalla eturenkaissa ja takapuskurissa kii, ni ei vissisti pääse ite irtautuun, vaan joku on repinyt ne narut irti. Vähäkö pisti vituttaan!!!!! No, sain kuiteskin auton johdon päähän, kun piti vähä siirtää autoo, jotta ylettyi johto autoon kii. Postilaatikolle ku olin menossa, ni koiraeukko tuli koiransa kanssa vastaan ja pitihän sitä koirulia rapsuttaa, ku haukkui mulle.

Viime yö meni tosi paskamaisesti. Mulla vaan junnas ajatukset Sinisilmässä ja siinä, että miksi en ole kuullut hänestä mitään kohta kahteen viikkoon??? Uni ei tullut millään silmään. Vitutti, ku tiesin, että tunnit vähenee unesta ja pian on herättävä. Sit ennen seiskaa, ku just olin päässyt uneen, ni naapurin isoäänet alkoi huutaa. Ootin vain, että milloin lähtevät töihin. Siis perkele ne puhuu tosi isoon ääneen ja vielä kävelee tömistelemällä, kuin norsulauma olis seinän takana!!!!! Että mun ois tehny mieli mennä huutaan, että olkaa perkele hiljempaa!!!! No, mä kiroan noi naapurit muutenkin alimpaan helevettiin!!!!

Puoli kaksitoista on aika ravitsemusterapeutille ja tiedän, että multa ei oo tippunu yhtään kiloja varresta pois, päinvastoin, vissiin kymmenen tullu lisää, ainakin näin menkka-aikana tuntuu siltä. Paska olo päällä