Olen täällä porukoiden luona ollut nyt perjantaista saakka. Eilen sain olla yksin täällä, sillä porukat läksi toisen veipoijan kummitädin viiskymppisille synttäreille. Kävin sitten kaupoilla ostamassa vähän herkkuja ja vietin rauhallisen illan hiljaisuudesta nauttien, kun ei kuulunut naapurin hevitystä. Tämä kun on omakotitalo, eikä naapureita ihan lähellä

Tänä aamuna porukat läksi sitten Lahteen seuraan niitä Salpausselän kisoja ja taas koko talo on mulla! Äiteehän kävi sanomassa, että ole vielä maanantaihin saakka, että mikäs kiire sulla nyt on. No, eihän mulla mikään, kun saan täällä olla koneella. Ehkä mä vietän päivän vielä täällä ja nautin omasta rauhasta.

Aurinko paistaa komeesti ulkona ja heräsin jo puoli kasilta, tai oikeemmin olin jo aiemmin hereillä, kun porukat teki lähtöö.

Eilen illalla oli tullut sähköpostia Reissumieheltä. Kyseli kuulumisia, en vielä vastannut meiliin. Perjantaina oli facebookissa tullut viesti Soittajamieheltä ja hänkin kyseli kuulumisia. No, eilen oli tullut päivällä yhdeltä mieheltä sähköpostia, jonka kanssa viestittelin hetken treffeillä tuossa jokin aika sitten. On se nyt kumma, kun miehiä kiinnostaa minun kuulumiset. En ole enää mukana rehveillä, ja siksi tuo mies kyselikin mun kuulumisia, että miksi olin kadonnut sieltä rehveiltä. Onhan se tietysti kivaa, että miehiä kiinnostaa, mutta kun mä haluun sen Rakkauden ja oikean miehen!

Tällä pöytäkoneella kirjoittaessa tulee koko ajan kirjoitusvirheitä, vaikea kirjoittaa, kun kirjaimet niin erilliset tässä.