Ihanaa, lunta satelee taas. Eilen oli ihana lumimyräkkä päivä. En hakenut edes postia eilen, halusin vain nauttia ihanasta myräkästä. No, kävin mä vähän ulkona, kun yhden kynttilälyhdyn luukku oli auki ja kävin sen laittaan nopsaan kiinni.

Toissapäivänä rimpautti mulle Soittajamies. Siinä meni joku tunteroinen luurissa. Vaikka hän sanoi suoraan, että on kiinnostunut minusta, niin ei hän mua hetkauta. Hän polttaa tupakkaa ja en häntä sen takia halua, vaikka kavereita ollaankin. Ihan kiva juttutuokio kuitenkin oli.

Eilen puoli kympiltä aamulla soi luuri, taaskin tuntematon numero. Vastasin nimelläni(odotin erään puhelua) ja soittajana olikin pitkästä aikaa Mersumies! Jonkin aikaa siinä juteltiin ja sit alettiin molemmat juoda kahvia ja lopetettiin puhelu. Noin vartin kuluttua soitti uudelleen ja sit juteltiin muistaakseni tunnin pätkä. Sen puhelun jälkeen mulla oli hetken aikaa hyvä olo sydämessä, kun olin saanut jutella luurissa, mutta kauaa se tunne ei kestänyt, vaan kyyneleet alkoi tulla vuolanaan. Aloin kuitenkin tehdä ruokaa.

Paistoin eilen pitkästä aikaa silakkafileitä uunissa. Mulla oli niitä kaksi pussillista ja niistä tuli pellillinen. Väliin laitoin suolaa ja kuivattua tilliä. Sit keitin pienen pottumuusin ja mulla oli jo valmista kiinankaali-juusto-ananas-sipuli-paprikasalaattia siihen vielä seuraksi. Oi että mulla oli herkut!

Ruokailun jälkeen tuli tunne, että pitää lukee taas vanhoja päiväkirjoja ja nimenomaan vuoden 2007 kirjasesta lähtien. Sit luin vielä 2008 vuodenkin kirjasen. Aika hyvin, kun ei muista tarkalleen, mitä nuina vuosina on tapahtunut. Sitpä tuli eteen tieto, että Mersumies on soittanut mulle ekan kerran keväällä 2006! Huh huh huijaa

Kaunareitten jälkeen tulin taaskin makkariin päiväkirjojen pariin ja taas soi luuri ja tuntematon numero. Nyt soittajana oli hän, jonka soittoa olin jo varronnut muutaman päivän, eli Reissaajamies. Hän oli laitellut mulle aiemmin pari meiliä ja pyytänyt lupaa saada soittaa mulle. Mun vihaisuus oli poissa, vaikka puhuinkin hälle aika suoraan ja kyselin hänen naisasioistaan. Ei hällä kuulemma ole ollut naista, vaikka vissiin ois vientiä, on nimittäin aikasta komee uros! Hän vaan sanoi, että hällä on just nyt luurissa hyvää naisseuraa Kovasti hän haluaisi tulla luokseni. Juteltiin siinä sitten yhtä sun toista ja ihan mukavaa oli jutella hänenkin kanssaan.

Olen mä nyt saanut viettää aikaa luurissa. Näiden soittojen lisäksi olen saanut viestejä Yömieheltä ja Nuorelta Kollilta! Siis mikä ihme näihin miehiin on mennyt, kun joukolla kyselevät mun kuulumisia???? Onko kollien mouruaika meneillään????

Siltikin näiden yhteydenottojenkin jälkeen ajatuksissani pyörii vielä Sinisilmä. Eilen olin koneella vajaaseen yhteentoista päivällä, enkä sen jälkeen konetta avannut, enkä käynyt mesessä. Viimeksi olen jutellut Sinisilmän kanssa reilu viikko sitten. Oi ja voi sentään!!!!! Saisinpa tänään tilaisuuden jutella hänen kanssaan. On jo ikävä!