Olen tässä puoli kahdestatoista saakka odottanut kauppakumppanin yhteydenottoa. Olen laittanut tekstarin luuriin ja meilin sähköpostiin, kun pitäs saada tietää tilinumero, mille sais maksettua yhden kirjan hinnan postituskuluineen. Kauppa siis sulkeutui jo päivällä ja mitään vastausta ei ole tullut. Mä olen sen tyylin ihminen, että tuollaiset asiat pitäs hoitua heti ku kauppa on sulkeutunut. Vituttaa tällainen odottaminen!

No juu, onhan siitä Sinisilmästä kuulunut. Päivällä juttelimme hyvän tovin mesessä. Taas vähän utelin hänen harrastuksistaan. Aina vaan enemmän ja enemmän tämä mies minua kiinnostaa! Vajaan tunnin verran sain olla pumpulipilvessä ja nauttia miehen seurasta ja sit hän taas katosi mesestä. No, mä jatkoin sitten kesken jäänyttä leffan katsomista fin-tv:llä. Katsoin siellä Saman katon alla ja olikin todella hyvä leffa. Kannattaa käydä ihmeessä katsomassa, jos romantiikkaa haluaa päiväänsä

Vähän mua harmittaa aamullinen. Lähdin ennen ysiä jo porukoille, mutta eivät olleetkaan kotona. Hetken aikaa siellä odottelin ja yritin soittaa äiteelle, ei vastannut. Laitoin tekstarin ja kerroin, että olin käynyt pihassa ja lähdin kotiin. Kävin kylällä kaupoilla ja kotiin kun pääsin niin jonkin ajan kuluttua äitee soitti ja harmitteli. Olivat käyneet omalla ladulla hiihtämässä. Ois pitänyt jaksaa odottaa siellä, mut kun odottaminen ärsyttää mua. Sen takia oisin toivonu, että oisivat olleet kotona, ku mun auto vuotaa jotain keltaista. Parkkipaikalla on isot keltaiset läikät auton alla. Otin niistä lähtiessä kuvat ja kotiin ku pääsin, ni laitoin ne äiteelle sähköpostiin. Pitää tiistaina käydä uudestaan heillä, ku on isukin synttärit.

Päivällä kun juttelin Sinisilmän kanssa, niin kysyin, että joko lähden hänen luokseen, niin hän sanoi, että ei vielä  Sit mä sanoin, että en malta enää odottaa, niin häneltä tuli suruhymiö En vaan millään jaksasi odottaa, että pääsen hänen lähelleen. Päivittäin ajattelen häntä. Ihanaa olisi päästä juttelemaan hänen kanssaan luurissakin, mutta en ole tohtinut vielä sitä ehdottaa miehelle. No, tässä pitää vaan huokailla syvään ja jatkaa haaveilua ja malttaa mielensä, vaikka se on yhtä tuskaa. Ihanaa kuitenkin oli jutella hänen kanssaan tänään edes mesessä Hyvä mieli tuli siitä.