No niin, tänään on tehty historiaa, mun elämässäni. Nimittäin veljenpoikaa piti olla taas hoitamassa(olin eilenkin), kun poikien äityliini käytti isoveikkaa taas korvalääkärissä, tänään oli eri korva kyseessä, kuin eilen. Voi pikkuista Pojua, kun joutuu kärsimään korvasärystä, sääliksi käy Niin, minä jäin sitten nuoremman kanssa kotimieheksi ja määränä  oli lämmittää nakkikeittoa ja muussata se ja syöttää nuoremmalle pojulle. Pikkupoju söi niin kiltisti, että ei sotkenut yhtään, jälkkäriksi annoin vielä banaanin hänelle ja sekin meni parempiin suihin tosi hienosti. Jonkin aikaa kerittiin pelata "sählyä", kun pikkupoju alkoi ähräämään. Kirjoja kun alettiin kattella, tuli nenuun sellainen lemu, että piti vilkaista pyllyn puolelle. Siellähän oli tavaraa vaipallinen. No, ei muuta ku ettiin uutta vaippaa ja pyllyn pesua varten pyyhettä. Pikkupojulta housut ja sukat pois ja syliin ja veskiin peseen pyllyä. Ihan hienostihan se meni ja ei muuta ku vaippa pojulle ja vaatteet takasin ja leikkimään. Edellisestä vaipan vaihdosta oli kulunut se 10 vuotta, mutta niin vain oli taito hallussa. Silloin parikymppisenä hoidin muutaman viikon kummityttöä ja hän oli silloin sellainen puolivuotias.

Voi kun tuo tapahtuma sai mut taas haaveilemaan vauvasta Tuleekohan milloinkaan sellaista päivää, että omalle lapselleni vaihdan vaippaa Toivottavasti!

Eilen ehdin ennen Saltsuja olla pienen hetken mesessä Sinisilmän kanssa, oi ihanuutta ja camitkin toimivat moitteettomasti Illalla ennen nukkumaan menoa luin muutamat sivut Juha Vuorisen: Raskausarpia ja voi että mä sain nauraa!!!!! On se vaan hauskaa tekstiä