Justsiltään tulin syömästä, en jaksanut edes kaikkea syödä, mitä oli lautasella:kolme leipomon laktoositonta karjalanpiirakkaa, 2 munan munakas, tonnikalaa ja 2 1/2 kasvisnakkia, kaks tomaattia ja maitoa. Mulla ollut ihme munaviikko menossa, oon vaan paistanut kananmunaa ja kasvisnakkeja. Eilen paistoin joululimpun kantapalaa munakkaan seassa ja paprikaa.

Nyt on ihmeen hyvä olo, kun aamulla oli jutteluaika omahoitajalle. tuli taas ruodittua omaakin lapsuutta ja tihrustettua itkua. No, ennenkuin lähdin, niin pyysin, että hoitaja soittaa kelaan ja kysyy, missä mun sairaspäivärahapäätös viipyy. Eilen ollut jo 2 kuukautta saikulla, eikä päätöstä ole vieläkään tullut. No, kelan täti sanoi, että päätös on tehty 16.3. ja tulee kakkosluokan postissa, eli on mulla ens viikolla. Hyvä se! Kävin sitten apteekista hakeen rautatabletteja, kun on taas lopussa. Sit kävin Siwassa ja nopsaan kotiin. Postilaatikossa oli vain kirje kelalta, että työmarkkinatuki on lakkautettu ja mulle maksettu aiheetta sitä, joka huomioidaan sit sairaspäivärahassa. Toivottavasti en joutuis takaksin maksaan.

Ens viikolla mulla onkin omalääkärille aika ja luultavammin saikku jatkuu edelleen. Taidanpa lähteä lukeen taas tuota Raskausarpia-kirjaa tuonne olkkarin sohvalle ja naureskelemaan