Eilen on käynyt ennätysmäärä mun blogissani 39 klikkausta!!!! Kauheeta sentään Ja ihanaa Googlen kautta oli tullut 10 immeistä. Että sellaista peliä.

No juu, eilen tuli meseteltyä pitkästä aikaa Mökkimiehen kanssa ja sit hän halusi jutella luurissa, antoi mulle numeronsa ja soitin hänelle. Oli kyllä kätsyä olla camissa ja luurissa samaan aikaan. Mut siis hällä on kolme poikaa jo ja mulla on haaveena saada lapseton, savuton sinkkumies ja nyt tää mies on alkanut polttaa kolmen kuukauden tauon jälkeen. Hän kyllä sanoi mulle luurissa, että lopettaa heti, kun saa mut kainaloonsa.

En mä tiedä mitä tehdä.

Mesettelin mä eilen sen miehen kanssa, josta olen hehkuttanut tässä tällä viikolla. Hän taas vaan katosi mesestä sanomatta ees heippa. Lähti just ennenkuin Mökkimies alkoi jutella mulle. Nyt mä olen sitten miettinyt vain tuota Mökkimiestä, ku eilen sain kuulla hänen äänensä, mukavan pehmeä ja lempeä ääni hällä

Oi miksi mun elämäni on näin seikkaperäistä? Miksi ei vaan voi olla yhtä ihastusta ja sit en muita huomaisikaan. Miksi mua vetää puoleensa tuo Mökkimies ja nyt tämä toinen??? Tunteet liikuttaa mua ees taas, ihan kuin lilluisin jossain hyytelössä.

Tänään on kolmelta jutteluaika omahoitajalle, oikein odotan sitä.

Yöllä heräsin itkuuni. Näin ihan ihmeellistä unta! Löin unessa nyrkillä äitiä kasvoihin mun valmistujaispäivänä, olin niin vihainen hälle jostain. Sit kuitenkin lapsuudenystävä toi mulle äitiltä lahjan ja pudotti sen paidan kauluksesta sisään ja sitten aloin itkeä, itkin sekä unessa, että herättyäni. Tajusin yöllä hereillä ollessani, että mulla on ikävä äitiä, ku ovat siellä kaukana Espanjassa. Mua itkettää nytkin Eihän mun pitäs enää ikävöidä, mutta en mahda sille mitään. Mä olen aina ollut äitin tyttö vaikka meillä olikin aika tiukat paikat, ku olin 21 ja haki pakolla mut kotiin muutamia kertoja. Mulla oli tuossa iässä oikein menoikä, baareja tuli nuohuttua ja miehet vaihtui tiuhaan. Vieläkin muistan sen riidan, kun tuli hakeen mua täältä ja autossa riideltiin. Huusin äidille, että miks sun piti ees synnyttää mut? En enää muista, mitä hän siihen vastasi.

Illalla mennään velipoijan kanssa lämmittämään kotitaloo, on kyllä outoa mennä sinne, kun talo on tyhjä.

Voi, mä odotan sitä, että saan ne blogiarvonnasta voittamani kirjat käsiini. Mulle on tulossa kolmaskin kirja, sillä huutonetistä saan Himoshoppaajan salaiset unelmat-kirjan, se on jo tulossa postin mukana kuulemma kakkosluokassa mulle, toivottavasti ehtii tulla tällä viikolla. Mä niin Rakastan kirjoja