Minulle on postissa reilun kuuden kilon paketti odottamassa Lippunen oli päivätty jo perjantaina, mutta tänään tuli postin mukana. Sielläpä se blogiarvonnan palkinto odottaa huomiseen asti. En viitsi tänään lähteä kylille lainkaan, vaikka niin kuumeisesti haluaisin nähdä ne kirjat, mitkä siellä paketissa on. No, huomenna sitten Tulipa postien mukana jotain muutakin, nimittäin naapurin akan pankkilappu oli mun posteihin eksynyt, piti siis tehä toinen reissu lootalle ja käydä puottamassa kirje naapurilootaan. Eipä ole vielä kertaakaan näiden reilun 14 vuoden aikana tullut väärää postia luukustani, no, kertahan se on ensmäinenkin ja enskerta ain pahin.

Olen ollut tän päivää ihan nuutunut. Menin sitten aikaisen heräämisen jälkeen vielä kasilta takas sänkyyn ja nukuin kymppiin asti. Pari tuntia jaksoin olla hereillä, tehä kalakeiton, lukea kirjaa, syödä ja ennen yhtä tulin sänkyyn oikaseen selkääni, niin ei muutakuin fleecepeiton alle ja unille. Heräsin sit puoli kolmelta. Lueskelin sohvalla tiistaina ostamani Kauneus ja Terveys-lehden ja taas alkoi niin väsyttää. Nyt olen sit taas juonut jo kaksi mukillista teetä, ihme tee-fani minust on tullut. Jokin aika sitten tee ei taittunut, vaan se piti olla kaakaota tai kahvia. Nyt sitten tykkään juoda nuita marjatee-juttuja. Äsken meni mustaherukkateetä, enkä muuten käytä teessä mitään makeutusaineita, vaan ihan pelkkää teetä vaan

Pian alkaa päivän parhaat jaksot töllöstä, nimittäin Kaunarit Viideltä napsautan myös saunan lämpiään, niin pääsen sitten Kaunareitten jälkeen lauteille lämmittelemään.