Mä olen ihan mieli maassa. Olen itkenyt silmäni jo ihan puhki. Tuli toimeentulotukipäätös ja se oli myönteinen, mutta siinäpä on sellainen mutta, että se takaisinperitään sairaspäivärahasta ja sen päätöksen saamisessa menee kuulemma ainakin 3-4 viikkoa. Mä siis viime viikolla ne laput kävin pudottamassa kelan luukusta sisään. Sainhan mä jo työmarkkinatukipäätöksen, olivat maksaneet sairaspäiviä työmarkkinatuella. En tiiä, miksi tää on niin helvetin monimutkaista. No, nyt on rahaa tilillä, mutta enpä uskalla sitä mihinkään törsätä, jos joutuu maksaan takasinpäin. Pussissa on 17,90 ja huomenna on käytävä vihdoin postittamassa kolme pakettia, jotka ois jo pitänyt lähettää viime vuoden puolella. No, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

En sitten jaksanut lähteä lenkille, kun niin tuppaa itkettään tää päivä. Aurinko vaan paistaa komeesti. Kävin mä sentään postilaatikolla ja siinä sain vähä happea. Nyt oon vaan pessyt pyykkiä, jo kolmas koneellinen, kun piti yks paita pestä erillään ja sit yhdet housut, etteivät sotke muita vaatteita värillään. Sähkööhän sitä taas kuluu, mut sille ei voi mitään. Joo, vesimaksu on 12 euroa joka kuukauden vuokran yhteydessä. Ois oottamassa viimeisin sähkölasku maksamista, mutta eräpäivä on vasta 7.3. Hintaa silläkin 61,64 euroa ja toi on tammikuun sähkö. Mulle kun tulee nykyään kerran kuukaudessa sähkölasku ja siitäkään huomioidaan toimeentulotuessa enää reilut 23 euroa, siis joka kuukauden laskusta. Vähäkö perseestä toi toimeentulotukiviidakko!

Mulla on ollut tänään mieli niin maassa, että ajatellut taas kuolemaa. Parasta ois vaan nukahtaa ja nukkua pois. Tuntuu, että mun elämä on ihan merkityksetöntä, turha sairaslomalainen vaan, josta ei oo enää mihinkään 

Huomenna on taas lääkärin aika puoli kympiltä. Sovittiin silloin tammikuun lopussa, että nyt ois eessä sen psykoosilääkkeen vaihto, mut mä sanon, että siirretään sitä vielä, kun en oo parhaammassa terässä ja on tätä itkuisuutta ja kuoleman ajattelua. Tiiä, mitä sivuoireita siitä lääkkeenvaihdostakaan tulee, josko sitten kesällä vasta vaihtais.

Näihin ajatuksiin ja näihin oloihin.