Tämän kuvan siirto ensin luurista koneelle ja koneelta tänne vuodatuksen galleriaan kesti tunnin verran! En ymmärrä, miksi se tökki niin kauheesti. No siis tänään 14:43 sain luettua tämän kirjan, jonka lukemisen aloitin jo tammikuun loppupuolella, mutta toi Veljen vaimo-opus tuli sotkeen lukujärjestystä hiukan. Ajattelin, että kerkeen lukee tän sellaisena välipalana, mut enpä ehtinytkään.

Tää opus on siis vuodelta 1996 ja ostin tän kirjaston poistomyynnistä pe.16.7.2010 ja hinta oli 1 euroa. Oli kyllä ihan hintansa väärtti. Ei niin kovin kummonen opus, mutta tulipahan luettua.

Kirja kertoo Annu Rautiosta, yliopistolla opiskelevasta sinkkunaisesta, joka yllättäin laittaa opiskelut jäihin ja lähtee enonsa luokse maaseudulle ja pestautuu siellä enon työpaikkaan postiin töihin pienen valheen varjolla. Kaikki kuitenkin aikanaan tulee ilmi myös enolle. Postissa on töissä rääväsuu-miehiä, mutta sinnikkäästi Annu vain pinnistelee ja oppii jakoreitit ulkoa ja kilvoittelee miesten kanssa, kuka ensimmäisenä on päässyt jakoreitiltä takaisin postiin. Tulee uudistusten aika ja posti muuttaa uusiin tiloihin ja pari piiriä yhdistyy. Eräs Arto tuottaa Annulle sekä harmaita hiuksia, että sydämentykytyksiäkin. Kuten tän tyylisissä kirjoissa aina, on myös tässäkin mukava loppu