Eilen käynyt peräti 28 immeistä minun blogissani!!! Huisia sentään Tällekin aamua jo seitsemän käynyt mun kirjotelmakyhäelmiä katsomassa, mistähän moinen kiinnostus blogiani kohtaan????

Täällä mä vietän taas aikaista aamua, heräsin jo puoli kuudelta ja nyt on menossa toinen mukillinen teetä ja seurana kaksi siivua piimälimppua juustolla ja tomaatilla-on muuten hyvää!!!

Eilen oli taas kirjoittajaseuran tapaaminen kirjastolla ja kivasti sujahti ilta siellä. Kotona olin ennen puoli seiskaa. Toinen velipoika oli kaipaillut mua ja soittanut peräti kolme kertaa. Mulla oli sen kirjastoreissun ajan känny äänettömällä. Soitin sitten hänelle ja hän ois tullut poikien kanssa käymään mun luona, mutta nyt oli jo liika myöhäistä. Sanoi myös, että lähtee viikolla mun kanssa käymään kotopuolessa. Porukat kun lähtee yöllä etelän auringon alle ja minut on palkattu "talonmieheksi". Mennään vissiin tiistaina lämmittään sitten taloa. No sit soitin äiteelle ja varmistin, että vara-avain on omalla paikallaan, ettei sitä tarvitse etsiä ja olihan se. Ei paljoo ehditty jutella, kun halus mennä katsomaan Kiminkistä. Sit vihdoin pääsin koneelle, kun olin hoitanut nuo pari puhelua.

Olen ollut koko viikonlopun ihan täpinöissäni, kun olen saanut mesessä jutella yhden miehen kanssa. Mä vaan loppu viikosta huomasin, että hitsi, mähän olen kiintynyt häneen. No joo, mä tiedän, että ihastukset tulee ja menee meikämuijan elämässä, mutta koko kuluneen viikon olen ajatellut miestä, kun meidän piti silloin tiistaina mesetellä ja ku mä en ehtinyt koneelle. Tais olla lauantai, ku muutama juttu vaihdettiin ja sama toistui eilen aamupäivällä. No, mä päivällä sitkeesti olin koneella ja hän tuli vielä uudelleen meseen ja sitten sovittiin meserehveistä mun kirjastoreissun jälkeen. Niin kanssa kävi Olen eilisillasta onnellinen

Eilen en sitten saanut pätkääkään luettua Veljen vaimo-kirjaa. Mielessä se oli, mutta ei. Jotenkin se tuntuu niin työläältä kirjalta, kun se pitää arvostella. Mä jotenkin takerrun siinä pikkukohtiin, jotka siinä ärsyttää, joihinkin outoihin sanoihin, joista en tiedä, mitä ne tarkoittaa ja sit koko tarinaan keskittyminen herpaantuu. Ehkä se kirja pitää sit lukee uudelleen pelkkänä tarinana, saapas näkee, mitä muija teköö No, jospa tänään lukisin sitä. Ulkonakin on reilut -18 astetta pakkasta, joten saa nähdä, uskaltaudunko tänään ulkoilemaan, hommia kyllä olisi ulkonakin, nimittäin lumityöt siellä odottaisi taas.