Kun netistä ei löytynyt kyseisen kirjan kuvaa, niin piti se itse ottaa. Eli tänään lukasin tällaisen nuorten 142 sivuisen opuksen(Karisto 1996). Ostin tämän yhtenä kirjana viidestä viime kesänä markkinoilla ja hinta oli euron. Tämä on kirjaston poistomyyntikirja.

Nuoruudessa luin jonkin verran ratsastustalli-aiheisia kirjoja ja ehkä tämä sillä viehätti niin, että päädyin tämän lukemaan ja sillä, kun tämä on näin ohut opus. Kevyttä nuorten hömppäähän tämä on. Harmi vaan, jäi kiusaamaan se, että kirjassa ei mainittu tallin nimeä, eikä oikein suuntaa, missäpäin Suomea sijaitsee. Ehkä asia selviäisi muista sarjan kirjoista, sillä aiemmin ilmestyneitä tämän sarjan kirjoja on listassa kahdeksan. Enpä aio haalia niitä itselleni luettavaksi, kyllä yksi tätä lajia piisaa.

Tässä opuksessa käydään koiranäyttelyssä, kouluratsastuskilpailuissa ja raveissa. Ihan kivat kuvaukset on jokaisesta, ihan kuin olisi itse ollut mukana seuraamassa. Talleilla pyörinyt koirafani-pikkulikka karkaa yllättäin koiran kanssa ja tuottaa harmia vanhemmilleen ja tallin omistajille. Kuitenkin kirjan lopussa likka löytyy ja kaikki on taas auvoisesti.

Latelenpa tähän perään parit kuvat, joita lisäsin kamerasta koneelle.

Tässä on ne veljen vaimolle kutomani sukat, jotka on vieläkin antamatta hänelle, kun en ole päässyt käymään heillä kylässä.

Tässä on se hiekkakakun ja tiikerikakun yhdistelmäkakkupalasesta kuva. Joukossa oli siis sitä suklaista likööriä, jota sain pienen tillikan äiteeltä laivareissulta. Oli muuten aivan ihanaa kakkua, kivan kosteeta, kun otin uunista jo hyvissä ajoin pois.

Tässä muutama kuva kuuraisista puista pihassani ja ihanan sininen taivas

Pianpa alkaa Taivaan tulet ja sit pääsee unille. Toivottavasti nyt saan nukuttua levollisesti aamuun saakka.