Tunteet heittelee, kuin vuoristoradassa. Eilen odotin koko päivän, että äityliini ois soittanut, milloin ovat kotona, mun kun piti mennä käymään siellä. No, soittoa ei tullut koko päivänä, enkä sitten minäkään alkanut soitella sinne. No, en mä odottanut, kuin puoli kolmeen saakka soittoa, sit luovutin.

Tuli taas meseteltyä Sähköpostimiehen kanssa eilen ja kun juttu meni jotenkin seksilinjalle ja vauvoihin, niin juttu latistu, miehellä kait ei ole vauvakuumetta, mutta halusinpas vähän "kokeilla" miestä, mitä mieltä vauvoista on. Ei kovin hohdokasta mielikuvaa jäänyt nyt tästä keskustelusta ja mä en taaskaan ole kovin ihastunut mieheen. En odota hänen puoleltaan taaskaan mitään.  Näin helposti mun mieleni latistuu ihastumisen tunteesta.

Katsoin fin-tv.comilla mesettelyn jälkeen Lomaterapiaa-leffaa, niin pätkäs leffan poikki 112,08 minsan kohdalla, vaikka leffa ei ollut vielä loppu. Vähä ihmeesti oli ladannut sen leffan, ku jäi kesken Pitkästä aikaa kun näkyi niin, ettei koko aikaa pätkinyt, ni sit menikin ennen loppua koko leffa poikki. Bläh. Lopun iltaa olinkin sit koneella. Kävinpä siinä sitten sätissä katselemassa juttuja ja mulle alkoi laitella viestejä tuttu nimimerkki. En ollut ensin halukas juttelemaan hänen kanssaan, mutta niinhän siinä kävi, että hän sai houkuteltua minut meseen. Olin kyseisen henkilön ossan estänyt jo mesessäni aikoja sitten, mutta tämäpä saikin minut pyörtämään ajatuksen ja taas sallimaan hänet mesessäni. Niin mentiin meseen sitten juttelemaan. Mä alkuun vähä vittuilin miehelle ja hän otti vähän itseensä sen. Olen nimittäin saanut miehestä sen kuvan, että hän on naistenmies, mutta omien sanojensa mukaan hän ei olekaan. Sit mua alkoi jostain syystä itkettään ja sanoin miehelle, että olen maassa ja hän yritti meseolioilla piristää minua ja sanoi minua ihanaksi. Se lämmitti sydäntä Kun Sähköpostimiehen kuva mielessäni oli latistunut, niin tämän toisen miehen kuva vahventui mielessäni. Ota tästä nyt sitten selvää, missä mennään. Mikään ei ole varmaa. No, hetki kerrallaan.

Äitee on jo soittanut kaksi kertaa. Pitäs olla jo menossa sinne, mutta tässä mä vielä olen. Sanoi toisella soitolla, että jää yöksi, kun menee huomenna iltavuoroon. No, minähän jään sitten yöksi sinne