http://plaza.fi/ellit/ideakeittio/testit/testaa-mika-on-tonttunimesi

Tonttunimesi on Nanna Naminami

 

jälkiruoat, joulu, joulukoristeet, leivonnaiset, kastike, kirjat, metsästys, joululahjat, thaimaalaiset

 

Kuva: Vesa HänninenYmmärrät herkuttelun ja uskot hyvän ruuan ihmeitä tekevään voimaan. Viittaat kintaalla vanhoille perinteille ja luot rohkeasti omia perinteitä, pitäen mielessä omat ja läheistesi herkkuruuat. Joulupöydästäsi voi löytyä yhtä hyvin thaimaalaisten makujen leikkiä kuin mitä tahansa muuta suussa sulavaa. Joulusi on nautintoja ja kiireetöntä oleskelua.

Sinun jouluvalmisteluihisi ei kuulu kymmenien suklaarasioiden metsästys tai ylenpalttinen hössötys tai näpertely. Satsaat muutamiin laadukkaisiin joululahjoihin ja jos oikein innostut, niin saatat tehdä muutamia joulukortteja ystävillesi ja läheisillesi. Joulukoristeissakin luotat vähemmän on enemmän –periaatteeseen.  Värikkäät jouluvalot ja led-nauhat eivät ole sinun juttusi.

Hyvä joulu on sinulle laatuaikaa arjen kiireestä läheisten ihmisten kanssa. Olet jo varannut muutaman kirjan ja leffan, joiden pariin sormesi syyhyävät. Suklaapala saattaa sujahtaa suuhusi lukunautintosi lomassa.

Hyvää joulua Nanna Naminami! Katsohan löytyykö täältä jotain suun mukaista sinua varten.

http://plaza.fi/ellit/ideakeittio/testit/testaa-millainen-keittiopersoona-olet

Keittiöpersoonasi on Noora Nopea

 

Kyökissä pyöriminen ei kuulu mielipuuhiisi. Sinä haluat ruuan olevan mahdollisimman nopeatekoista ja helposti valmistuvaa. Kiinnostut ruokaohjeista, joiden valmistusaika on alle vartin ja joiden vaativuustaso on helppo.

Väistämättäkin helpotat arkeasi syömällä välillä myös einesruokaa. Et kuitenkaan pode siitä huonoa omatuntoa, sillä sinulla on hyödyllisempääkin tekemistä kuin miettiä, mitä ruokaa seuraavaksi laittaisit. Pikaruoka on ystäväsi.

Siinäpä sitä tietoa minusta hih hih