Lukea Carrien nuoruusvuodet-kirjaa, jonka hain puolilta päivin kirjastosta. Olen sivulla 95, eli aika haipakkaa on luettu. Teksti on helppolukuista ja hyvin ymmärettävää, eli ole sellaista selittelyn makua, kuin Sinkkuelämää 1-kirjassa oli. Alku tahtoi hiukan takkuilla, ei meinannut oikein päästä tarinasta jyvälle, mutta se ongelma vissiin on joka kirjaa aloittaessa. Parikymmentä sivua, kun olin lukenut, niin johan alkoi tarina edistyä myös mielikuvissanikin. Tässä siis kuva opuksesta, jossa on sivuja hilppusta vajaat 400, eli on aika paksu opus!

Koneelle kun tulin ja kävin sähköpostissa, niin kirjastolta oli tuntia aiemmin tullut nouto-ilmoitus. Siellä odottaa tämä opus

Odottaa minua 19.12.  saakka. En tiedä, käynkö huomenna sen hakemassa, vaiko vasta maanantaina, jolloin on käytävä asioilla kuitenkin. Ehkä jätän sen maanantaihin, että saan rauhassa keskittyä nyt tuohon Carrien tarinaan. Kirjastossa jo käydessä kysyin, että onko nimelläni muita kirjoja, mutta vielä silloin ei ollut.

On muuten ihanaa lukea tänä vuonna ilmestyneitä kirjoja! Rakastan myös kirjojen kansia, siksi siis laitoin taas niiden kuvat tähän kirjoitukseeni. 

Mä muuten menin ja tilasin sen Kellokosken prinsessa-kirjan bookplussasta, vielä se ei ole lähtenyt sieltä. Arvioajaksi annettiin 5-15 vuorokautta, eli aika pitkä aika! Siis tämä. Hintaa kirjalle tuli 18,90 euroa toimituskuluineen, kun tämä täällä kirjakaupassa maksaa hilppusta vajaa 30 euroa!

Siis tällaisia lukuelämyksiä on tiedossa. Rautakuurikin se sitten tuli aloitettua tuossa vajaa tunti sitten. Oli muuten elämäni ensimmäinen rautatabletti!

Serkkulikka ja vanhempi velipoika soittivat tänään, kumpikaan ei kuitenkaan onnitellut minua nimppareitten johdosta, höh ja pöh. Äiteeltä tuli aamutuimaan onnitteluviesti, isältä tuli nimpparikortti postissa(vanhempani ovat siis eronneet minun ollessa kolmen vanha), ihme, että muisti! Facebookissa muutama oli laittanut onnittelut seinälleni. On se vaan jännää, kuinka tärkeenä sitä pitää merkkipäiviä vielä tälläkin iällä Mut onhan se kivaa, jos joku muistaa Mitään kakkua en leiponut, enkä kaupasta ostanut herkkuja. Tein yhdestä tänään "vanhaksi menneestä" kermaviilipurkista pannarin. Toisessa kermaviilipurkissa oli onneksi 19.12. päiväys ja se on tarkoitus käyttää taatelikakkuun, josko joku päivä saisin sellaisen tehtyä.

Nyt lähden odottamaan Frendien alkua. Joo, tiedän, ne on tullut miljoona kertaa jo töllöstä, mutta tykkään niistä ja niiden höpsöistä jutuista