Olen herännyt tänä aamuna jo ennen neljää kuuntelemaan tunniksi sängyssä Novaa ja sit keitteleen teetä. Tänä aamuna oli sellainen tunne, että pitää taas muutama sivunen lukea Raamattua. Minä kun hankin moisen opuksen itselleni nelisen vuotta sitten ja silloin aloin lukea sitä ihan alusta asti. Hyvin harvoin sitä luen, mutta aina välillä tuntuu siltä, että pitää se avata. No, aamulla luin sitä vajaan tunnin verran. Tuntui ihan hyvälle Sit vaihdoin hiukan kevyempään lukemiseen, eli jatkoin Tuija Lehtisen Kolme miestä netissä kirjaa. Eilen luin sitä kynttilöiden loisteessa monen monituista sivullista ja tarina eteni todella kiehtovaan vauhtiin. Välistä se sai naurahtamaan ihan ääneenkin Hassun hauskoja oivalluksia aika ajoin tekstissä! Aamulla sitten lukasin taas muutamia kymmeniä sivuja, nautin kyllä lukemastani. Varmasti saan sen pian luettua, olen jo voiton puolella.

Puoli kympiltä aloin väsätä jo perinteeksi tullutta joululimpputaikinaa. Tällä kertaa, en laittanut mukaan olutta, tein taikinan Ab-piimästä, himpun reilu litrasta, sillä huljuutin pönikän vedellä ja viskasin senkin joukkoon.

Ensimmäisen pellilisen leivät repeilivät, mutta toinen satsi pysyi ehjänä. No, eihän noi mitenkään kauniita ole, mutta onpahan nyt kuitenkin joululeivät tehty