Taasen pitkästä aikaa näin unta miehestä, jonka kohtasin syksyllä, kymmenen vuoden tauon jälkeen ja vietimme yhden illan ja yön yhdessä. Silloin kuvittelin, että rakastun häneen uudelleen. Olin hetken aikaa onnellinen. Kuitenkin myöhemmin, kun pidimme yhteyksiä yllä, miehestä alkoi ilmetä asioita, joista en pidä ja joita en ymmärrä lainkaan. Olin todella pettynyt! Nuoruudesta lähtien hän oli ollut ihannemieheni, vaan ei ole sitä enää! Miksi siis nyt näen hänestä unta, että olemme yhdessä?? En ole ajatellut häntä viimeisten viestien jälkeen ja sit hän ilmestyy uneeni. Tulipa paska fiilis herättyä Unessa kuitenkin olin onnellinen, että minulla oli mies, jota rakastin ja joka rakasti minua.

Sähköpostimiehestä ei ole kuulunut pariin päivään mitään, kun laitoin hälle pienen viestin. Tuskinpa siitäkään jutusta mitään tulee. Eilen illalla teki mieli avata kone ja kirjautua meseen, mutta pysyttelin kuitenkin koneelta pois.

Saa nähdä, mitä tälle päivälle keksii. Pakkasta -22 astetta, ei mitään menoja ole tiedossa. Postilaatikolla pitäs tareta käydä, josko olisi tullut jo se Kellokosken prinsessa-kirja. Facebookissa kun liittyi Gummerruksen fanisivulle ja täytti sieltä lomakkeen, ni tiedossa pitäisi olla jonkun miehen esikoisromaani ennen joulua. Sitäkin siis odotellessa.

Eilen alkuillasta sain luettua vihdoin ja viimein Sinkkuelämää Carrien nuoruusvuodet-kirjan. Siinä ol 398 sivua. Aika jännästi kyllä loppui. Tuli ihan sellainen tunne, että pitäs alkaa katsoa Sinkkuelämää-sarja alusta saakka. Mullahan on ne kaikki boksit. Illalla sängyssä sitten aloitin Tuija Lehtisen Kolme miestä netissä-kirjan. Alku vaikutti ihan lupaavalta. Siinäkin opuksessa on reilut 300 sivua.